*jellibon* Daimi Üye Üye 29 Aralık 2008 #21 Cevap: Üstteki üyenin imzasına bakarak tahmin tatlı aşık sevimli ve annesi gibi melek biri
esra Yeni Üye Üye 29 Aralık 2008 #22 Cevap: Üstteki üyenin imzasına bakarak tahmin şekerrr gibii çok tatlıı
*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Ocak 2009 #23 Cevap: Üstteki üyenin imzasına bakarak tahmin imzası yok ama kişiliği çok düzgün sağlam karakterli ve mükemmel biri
Cevap: Üstteki üyenin imzasına bakarak tahmin imzası yok ama kişiliği çok düzgün sağlam karakterli ve mükemmel biri
kaprisli Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #24 Cevap: Üstteki üyenin imzasına bakarak tahmin melekler mekanını çok seven biri🙂
ASİ MELEK Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #25 Cevap: Üstteki üyenin imzasına bakarak tahmin çokkk datluu ve sevecen biriiii
pofuduq_she Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #26 Cevap: Üstteki üyenin imzasına bakarak tahmin NeŞEli bir meLEk 🙂 🙂
ASİ MELEK Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #27 Cevap: Üstteki üyenin imzasına bakarak tahmin mutlluu bir melekhttp://imageshack.us/
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 24 Ocak 2009 #28 Cevap: Üstteki üyenin imzasına bakarak tahmin açık sözlü.. kafaya her eşyi takmayan biri gibi görünüyor....🙂
Cevap: Üstteki üyenin imzasına bakarak tahmin açık sözlü.. kafaya her eşyi takmayan biri gibi görünüyor....🙂
M Misafir Forum Okuru 25 Ocak 2009 #29 Cevap: Üstteki üyenin imzasına bakarak tahmin (arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi imzalardan tahmin yürütecez 😀 kafadan değil ) o hem güzel hemde kendinden emin güçlü biri sanırım 🙂🙂
Cevap: Üstteki üyenin imzasına bakarak tahmin (arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi imzalardan tahmin yürütecez 😀 kafadan değil ) o hem güzel hemde kendinden emin güçlü biri sanırım 🙂🙂
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 25 Ocak 2009 #30 Cevap: Üstteki üyenin imzasına bakarak tahmin RüYaM' Alıntı: (arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi imzalardan tahmin yürütecez 😀 kafadan değil ) bana mı deidn kiss bunu😀 ben zati imzasına bakarak yorum yaptım Genişletmek için tıkla ...
Cevap: Üstteki üyenin imzasına bakarak tahmin RüYaM' Alıntı: (arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi imzalardan tahmin yürütecez 😀 kafadan değil ) bana mı deidn kiss bunu😀 ben zati imzasına bakarak yorum yaptım Genişletmek için tıkla ...