Gülümseme Yeni Üye Üye 11 Şubat 2009 #21 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? neşeli cıvıl cıvıl bir melek gibi, geldi nedense.
esra Yeni Üye Üye 11 Şubat 2009 #22 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? gülmeyi seven ama ağırbaşlı biri gibi geldi bana.......
Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? gülmeyi seven ama ağırbaşlı biri gibi geldi bana.......
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 11 Şubat 2009 #23 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? esar sanki hüzünlü gibi geldi bana dolu dolu bakan ve hüzünlü..
Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? esar sanki hüzünlü gibi geldi bana dolu dolu bakan ve hüzünlü..
*şiker* Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #24 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? düşüncelii..kararsıız gördüüm bebişiim senii
gönülll Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #25 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? bebeklik resimlerim aklıma geldi
kaprisli Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #26 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? teomanın kupakızı sinek valesi şarkısı geldi aklıma
*şiker* Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #27 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? böyle sanki derdii çekilmeyen işte kaprislii yaaa geldi bana 🙂
Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? böyle sanki derdii çekilmeyen işte kaprislii yaaa geldi bana 🙂
RoCCo Yeni Üye Üye 11 Nisan 2009 #28 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? nickim geldi aklıma😀
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 11 Nisan 2009 #29 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? cıvıl cıvıl komık bir kız geldi aklıma
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 11 Nisan 2009 #30 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? Teoman konserinde nasıl kafayı bulup Rezil olduğum aklıma geldii... 🙂
Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? Teoman konserinde nasıl kafayı bulup Rezil olduğum aklıma geldii... 🙂