ASİMELEK Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2011 #11 bahçelerde pırasa ısır beni rüyaaaaaaaaa bahçelerdeee memoşş ısır beniii cemoşşşşşş bahçelerde börülce ısır benii gevezeeeeee bhçelerdee şişşkoooo ısır bnii titişşşkoooo bahelerde soğannn ısır beniii melocannnnnnnn bahçelerde ellennn ısırr beniiiii beleennn
bahçelerde pırasa ısır beni rüyaaaaaaaaa bahçelerdeee memoşş ısır beniii cemoşşşşşş bahçelerde börülce ısır benii gevezeeeeee bhçelerdee şişşkoooo ısır bnii titişşşkoooo bahelerde soğannn ısır beniii melocannnnnnnn bahçelerde ellennn ısırr beniiiii beleennn
ESDE Hamiş Melek 5 Temmuz 2011 #12 bahcalarda nane, isir beni visne 🙂 bahcalarda sarhos, isir beni cemos 🙂 bahcalarda seytan, optum seni titan 🙂)
bahcalarda nane, isir beni visne 🙂 bahcalarda sarhos, isir beni cemos 🙂 bahcalarda seytan, optum seni titan 🙂)
EnCey Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2011 #13 Bahçalar da ayyaş ortalarda cemoşşş 😀 Bahçalarda pırasa gel bize bazı bazı papatya😀 Bahçalarda oto oto bin git melo 😀
Bahçalar da ayyaş ortalarda cemoşşş 😀 Bahçalarda pırasa gel bize bazı bazı papatya😀 Bahçalarda oto oto bin git melo 😀
papattya Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2011 #14 bahçalarda teneke ısır beni geveze bahçalarda kokoş ısır beni cemoş bahçalarda kuki ısır beni ruki
CeMoŞ Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2011 #16 yalnızlık43' Alıntı: bahçalarda hırt hırt koca kafalı zuhaha😉 Genişletmek için tıkla ... haha
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 6 Temmuz 2011 #17 bahçalarda hırt pantolunum yırtıldı cırtttttttt bahçalarda brokoli ula burda ne oli ha bahçalarda rüya var gitme bu gece burda kal
bahçalarda hırt pantolunum yırtıldı cırtttttttt bahçalarda brokoli ula burda ne oli ha bahçalarda rüya var gitme bu gece burda kal
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 6 Temmuz 2011 #18 Ay Allah sizi netsin hele o hırt hırt koca kafalı edwert oraya ayrıca bittim Kız eferin müthiş bir oyun bulmuşsun😀 Bahçalarda nesi ısır beni yesi Bahçalarda çekirdek ısır beni kelebek Bahçelerde meloş ısır bizi cemoş Bahçalarda risi ısırma bizi asi
Ay Allah sizi netsin hele o hırt hırt koca kafalı edwert oraya ayrıca bittim Kız eferin müthiş bir oyun bulmuşsun😀 Bahçalarda nesi ısır beni yesi Bahçalarda çekirdek ısır beni kelebek Bahçelerde meloş ısır bizi cemoş Bahçalarda risi ısırma bizi asi
papattya Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2011 #19 asiruki' Alıntı: ulaa bahçalardaa kuki nedirrr ?:laugh::laugh::laugh:ben yine nickimi değişmiyorummm.... "bahaçarlda hırt hırt ısır beni edward ....!" :laugh::laugh::laugh: Genişletmek için tıkla ... Bende bilmiorum ruki. Sen Rukiyle daha uyumlu bişe bulda ondan sora söylen
asiruki' Alıntı: ulaa bahçalardaa kuki nedirrr ?:laugh::laugh::laugh:ben yine nickimi değişmiyorummm.... "bahaçarlda hırt hırt ısır beni edward ....!" :laugh::laugh::laugh: Genişletmek için tıkla ... Bende bilmiorum ruki. Sen Rukiyle daha uyumlu bişe bulda ondan sora söylen
ASİMELEK Daimi Üye Üye 7 Temmuz 2011 #20 bahçelerde kürek rüya az bize gelde gezekkk bahçelerde kazma kızma cemoş kızmaaa bahçelerde tilki öp benii rukiiiiiii bahçelerde sarımsak bize gelinde konuşakkkk
bahçelerde kürek rüya az bize gelde gezekkk bahçelerde kazma kızma cemoş kızmaaa bahçelerde tilki öp benii rukiiiiiii bahçelerde sarımsak bize gelinde konuşakkkk