pofuduq_she Yeni Üye Üye 11 Nisan 2009 #31 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? yaLnızLığım geLDİ ya garippp 😕
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 19 Nisan 2009 #32 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? Lise yıllarım aklıma geliyorr... hey gidi günler heyyyyyy....
Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? Lise yıllarım aklıma geliyorr... hey gidi günler heyyyyyy....
ZiLaN Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #33 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? ingilizce öğretmenim
Cimcime_Prenses Üye Üye 20 Nisan 2009 #34 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? Zara aklıma geliyor 😀
*şiker* Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #35 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? çocukluk anılarıım 🙂 🙂 ahh ahhh
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #36 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? şeker candy görünce sitemleri geliyo aklıma: papatyalarda da küçükken seviyor sevmiyor oyunu geliyo:😀
Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? şeker candy görünce sitemleri geliyo aklıma: papatyalarda da küçükken seviyor sevmiyor oyunu geliyo:😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 20 Nisan 2009 #37 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? ahh reinam ben reinamı görüncübu ifade aklıma geliyor anladın sne onu:meçhul:
Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? ahh reinam ben reinamı görüncübu ifade aklıma geliyor anladın sne onu:meçhul:
kaprisli Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #38 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? benim aklıma da nazan öncelin utan şarkısı geliyorrrr sende bunu anladın:meçhul::meçhul:
Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? benim aklıma da nazan öncelin utan şarkısı geliyorrrr sende bunu anladın:meçhul::meçhul:
nejlaeskisehir Yeni Üye Üye 21 Nisan 2009 #39 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? ne kadar kaprisli biri olduğum geldi aklıma
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2009 #40 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? Üstteki üyeyi görünce ANADOLU üniverisitesi aklıma geliyor veee ders çalışmam lazımmmm sınavlar yaklaştı.....
Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? Üstteki üyeyi görünce ANADOLU üniverisitesi aklıma geliyor veee ders çalışmam lazımmmm sınavlar yaklaştı.....