»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 20 Haziran 2009 #51 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? nedense berlinin kisaltmasi bln gelio aklima
HaYaL Daimi Üye Üye 20 Haziran 2009 #52 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? ne gelebilir ki tabi ki çikolata 😀
S su.ay Yeni Üye Üye 21 Haziran 2009 #53 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? hemen aklıma hayal kurmak geliyor. hayalin imzasını görünce hemen hayallerime dalıp gidiyorum.
Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? hemen aklıma hayal kurmak geliyor. hayalin imzasını görünce hemen hayallerime dalıp gidiyorum.
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 22 Haziran 2009 #54 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? Üstteki üyeyi görünce aklıma hep özgürlüğüm geliyorr.... Güvercin özgürlüğünn simgesi.....
Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? Üstteki üyeyi görünce aklıma hep özgürlüğüm geliyorr.... Güvercin özgürlüğünn simgesi.....
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #55 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? aşk aşk aşk geliyorr baksanıza imzasına avatarına
*şiker* Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #56 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? yemek geliyor aklıma açıktım 🙂 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 22 Haziran 2009 #57 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? Şehitlerimiz geliyor :şey:
*şiker* Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #58 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? hayaller ve minik tatlı bir bebiş geliyor aklıma
S su.ay Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #59 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? şeker geeliyor aklıma.ve de tatlı bir bebek.
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 26 Haziran 2009 #60 Cevap: Üstteki üyeyi görünce aklına ne geliyor? nedense gizemli biri gelio aklima..