M * MuCiZé * Forum Okuru 28 Şubat 2010 #12 güzel mi güzel, olgun, tatlı, adam gibi adam derler ya işte öyle bi melek 🙂🙂
çatlak Yeni Üye Üye 28 Şubat 2010 #13 çok tanışıklıgımız yok ama mutlulugu çok hakeden birisi bence 🙂🙂
juju Yeni Üye Üye 1 Mart 2010 #15 çok şeker biri ve uzaklarda sevgilisi olan ve onu çok seven bende şulemi seviyorum
D DєRiи яocк Forum Okuru 1 Mart 2010 #16 kız juju bende seni seviyem çok şekersin çok güzelsin yufka yürekli tatlım benim neyse yeter sonra şımarma dimi yani şule aşk olsun acemi hee küstüm
kız juju bende seni seviyem çok şekersin çok güzelsin yufka yürekli tatlım benim neyse yeter sonra şımarma dimi yani şule aşk olsun acemi hee küstüm
$ul€ Yeni Üye Üye 2 Mart 2010 #18 det...ablalara küsmekte neymiş....😀 yok sen benm biricik acemimsin...dahaaa çaylaksın...henüz yolun çok başındasın....🙂🙂🙂 bu arada jujum bende seni çok sevirem datlum
det...ablalara küsmekte neymiş....😀 yok sen benm biricik acemimsin...dahaaa çaylaksın...henüz yolun çok başındasın....🙂🙂🙂 bu arada jujum bende seni çok sevirem datlum
laetitia Yeni Üye Üye 2 Mart 2010 #19 herşeyini biliom kirli çamaşırlarını dökmeyim ortaya 😀 hasret prensesi ,öss delisi can kanki o beee
$ul€ Yeni Üye Üye 2 Mart 2010 #20 eyyttt beee kankim gelmiş.... o bir yaralı kuş... o bir çalışan kendi ayakları üstünde durabilen nadide çiçek..... o bir can arkadaş... daha ne diyim o benim laetitiam
eyyttt beee kankim gelmiş.... o bir yaralı kuş... o bir çalışan kendi ayakları üstünde durabilen nadide çiçek..... o bir can arkadaş... daha ne diyim o benim laetitiam