elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 5 Haziran 2009 #11 Cevap: Üstteki üyeye ne alırdınız? hmmm......ne alsammm pırlanta tek taşşşşş 😱yy:
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 5 Haziran 2009 #12 Cevap: Üstteki üyeye ne alırdınız? elmalı kurabiye' Alıntı: hmmm......ne alsammm pırlanta tek taşşşşş 😱yy: Genişletmek için tıkla ... Tek kelime ile mükemmelsin canım.. çok teşekkür ederim... Bende üstteki üyeye bir minicooper alırdım 😀
Cevap: Üstteki üyeye ne alırdınız? elmalı kurabiye' Alıntı: hmmm......ne alsammm pırlanta tek taşşşşş 😱yy: Genişletmek için tıkla ... Tek kelime ile mükemmelsin canım.. çok teşekkür ederim... Bende üstteki üyeye bir minicooper alırdım 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 6 Haziran 2009 #13 Cevap: Üstteki üyeye ne alırdınız? Ben de sana bi bi bi porsiyon iskender alırdım 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 6 Haziran 2009 #14 Cevap: Üstteki üyeye ne alırdınız? bende sana para verirdim, hediyeni git kendin sec diye 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 7 Haziran 2009 #15 Cevap: Üstteki üyeye ne alırdınız? Ben de sana çikolata alırdım 😀
S su.ay Yeni Üye Üye 7 Haziran 2009 #16 Cevap: Üstteki üyeye ne alırdınız? çanta(ben çanta hastasıyımda) alırdım.
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 8 Haziran 2009 #17 Cevap: Üstteki üyeye ne alırdınız? Bugün içimmden sana ayakkabı almak geldi... bende ayakkabıları çok seviyorum da... 😀
Cevap: Üstteki üyeye ne alırdınız? Bugün içimmden sana ayakkabı almak geldi... bende ayakkabıları çok seviyorum da... 😀