Angel_tears Yeni Üye Üye 21 Eylül 2008 #11 Cevap: Üstteki üyeyi bir yere gönder İzmirde ne yapıcam 🙂 Dünyanın yedi harikalarından birine yolluyorum 🙂
Cevap: Üstteki üyeyi bir yere gönder İzmirde ne yapıcam 🙂 Dünyanın yedi harikalarından birine yolluyorum 🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 29 Aralık 2008 #12 Cevap: Üstteki üyeyi bir yere gönder 7 yıldızlı otele yollardım
nisan Yeni Üye Üye 29 Aralık 2008 #13 Cevap: Üstteki üyeyi bir yere gönder minikmelegimi isvicreye yolluyorum🙂
Gülümseme Yeni Üye Üye 29 Aralık 2008 #14 Cevap: Üstteki üyeyi bir yere gönder gideceğin yer burası beğendin mi?seni uzun göle yolladım gitti tüm masraflar benden...
Cevap: Üstteki üyeyi bir yere gönder gideceğin yer burası beğendin mi?seni uzun göle yolladım gitti tüm masraflar benden...
*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Ocak 2009 #15 Cevap: Üstteki üyeyi bir yere gönder teşekkürler nisancım çok saol zati yurt dışı işini koydum kafaya bakalım bende üstteki üyeyi çeşmeye yollardım güzel bi 5 yıldızlı otele
Cevap: Üstteki üyeyi bir yere gönder teşekkürler nisancım çok saol zati yurt dışı işini koydum kafaya bakalım bende üstteki üyeyi çeşmeye yollardım güzel bi 5 yıldızlı otele
*şiker* Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #16 Cevap: Üstteki üyeyi bir yere gönder jellibonum nerde mutlu olmak istiyorsan oraya yollardıım..
*şiker* Yeni Üye Üye 5 Şubat 2009 #18 Cevap: Üstteki üyeyi bir yere gönder canıım benim sağol vallah gitmedim oraya güsell olurr😀
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 11 Şubat 2009 #19 Cevap: Üstteki üyeyi bir yere gönder şeker candy snei grondlanda yoluycam
fatosh Yeni Üye Üye 5 Mart 2009 #20 Cevap: Üstteki üyeyi bir yere gönder bende la reina yi dubai yolluyorum