suskun_gız Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #41 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ben sana çitos yemek yasak demedımmı 😀
ms_enemy Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #42 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... neden bu kadar suskun bi kızsın senn yaaaa 😀
mislinay Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #43 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ms enemy nickli bir arkadaşım var ve ben onu seviyorum...oldumu acaba ? 🙂
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ms enemy nickli bir arkadaşım var ve ben onu seviyorum...oldumu acaba ? 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Şubat 2008 #44 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Ah mislina ah bir su aya ciksak...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Şubat 2008 #45 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... la köri ayda ne işin var napacan ayda la
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Şubat 2008 #46 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Ya cemosum ay ucuyorum ben haberin yokmu🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Şubat 2008 #47 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... valla kördüğüm hiç haberim yoktu yeni öğrendim uçtuğunu
zuzus:) Yeni Üye Üye 27 Şubat 2008 #48 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... EN ŞEKER MELEK CEMOŞ MELEK 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Şubat 2008 #49 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ay zuzus🙂 beni melek yapmış hemide şeker melek inanmıyorum ay daha önce kimse beni şeker melek yapmadı sağol zuzus🙂
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ay zuzus🙂 beni melek yapmış hemide şeker melek inanmıyorum ay daha önce kimse beni şeker melek yapmadı sağol zuzus🙂
zuzus:) Yeni Üye Üye 27 Şubat 2008 #50 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... melek değilmisim cemoş hemde sorgu meleğiii şekeride ben ekledim ne var yaniii 🙂)))
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... melek değilmisim cemoş hemde sorgu meleğiii şekeride ben ekledim ne var yaniii 🙂)))