Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Şubat 2008 #31 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Cemoş öyle diyorsa öyledir kardeşim 😀
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Şubat 2008 #32 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... bilge gökçen biz balatayı sıyırmadıksa gece gece napıyoz allah aşkına bilge
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... bilge gökçen biz balatayı sıyırmadıksa gece gece napıyoz allah aşkına bilge
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Şubat 2008 #33 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Valla Cemoşum sıyırdık kanımca 😀
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 1 Şubat 2008 #34 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Yani bilge ablam icte böyle....
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Şubat 2008 #35 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Kördüğüm olmuş herşey Körim bu hayatta 😀
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 1 Şubat 2008 #36 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Bilgem benim canim benim..... 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Şubat 2008 #37 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ipliklerin hepsi kördüğüm olmuş. canım öpüyom seni bu arada
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ipliklerin hepsi kördüğüm olmuş. canım öpüyom seni bu arada
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 2 Şubat 2008 #38 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... bende seni öpüyorum citosum benim...
M Misafir Forum Okuru 3 Şubat 2008 #39 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... bir gelsede şu kördüğümü açsa
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Şubat 2008 #40 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... bu gün sabaha karşı bir rüya gördümm