K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 28 Ocak 2008 #11 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... bizim citosumuz cok tatlidir yaaa...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 28 Ocak 2008 #12 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... canım kördüğümcüm sağol bebişim. kurdelem kördüğüm açılmıyor
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... canım kördüğümcüm sağol bebişim. kurdelem kördüğüm açılmıyor
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #13 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... hergun cıtos yıyorum🙂
M Misafir Forum Okuru 28 Ocak 2008 #14 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... haytovski dostovski nurovski selamlaravski :yo: iyimi
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Ocak 2008 #16 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ay azra akınla kaanmıydı neydi sevgilisi niye ayrıldılarki allah allah bişeler salladım ama
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ay azra akınla kaanmıydı neydi sevgilisi niye ayrıldılarki allah allah bişeler salladım ama
HiraNur Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #17 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Cemoş sendemi buradasın kız...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Ocak 2008 #18 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ay hiranur asıl sendemi burdasın la hem bura benim evim canım insan evinde olmazmı heç
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ay hiranur asıl sendemi burdasın la hem bura benim evim canım insan evinde olmazmı heç
Fatimole Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #19 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... cemoşun evi hira bilminni
HiraNur Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #20 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Fatimole kız tatlı ismi gibi bu...