*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 17 Ocak 2013 #261 hayvanat bahçesinde merdiven platformuna çıkıp fillere peynir yedirirken havanın soğuduğnu farkettim ve şapkamı kafa geçiriverdim şans,kurabiye,hasta,şemsiye
hayvanat bahçesinde merdiven platformuna çıkıp fillere peynir yedirirken havanın soğuduğnu farkettim ve şapkamı kafa geçiriverdim şans,kurabiye,hasta,şemsiye
K karakuzu Daimi Üye Üye 17 Ocak 2013 #262 Bugün evden cikmadan sans getiren kurabiyemi yeyip yagmur yagdigi icin semsiyemi alarak hasta ziyaretine gittim cerceve , köpük , ütü , tesbih
Bugün evden cikmadan sans getiren kurabiyemi yeyip yagmur yagdigi icin semsiyemi alarak hasta ziyaretine gittim cerceve , köpük , ütü , tesbih
M mavi_kelebek Forum Okuru 17 Ocak 2013 #263 tespıh cekıyodum cerceve kırlenmıs gıttım bezı getırdım temızledım utumude yaptım oturuyom sefam olsun - - - Updated - - - cakıl kırpi inek buruun
tespıh cekıyodum cerceve kırlenmıs gıttım bezı getırdım temızledım utumude yaptım oturuyom sefam olsun - - - Updated - - - cakıl kırpi inek buruun
K karakuzu Daimi Üye Üye 17 Ocak 2013 #265 cakilli yolda yürürken kirpi gördüm korkkup kaciyim derken inege carptim hayvanin burnu kirildi tulum , toka , elektrik , boksör
cakilli yolda yürürken kirpi gördüm korkkup kaciyim derken inege carptim hayvanin burnu kirildi tulum , toka , elektrik , boksör
a.özlem Daimi Üye Üye 17 Ocak 2013 #266 mavi_kelebek' Alıntı: tespıh cekıyodum cerceve kırlenmıs gıttım bezı getırdım temızledım utumude yaptım oturuyom sefam olsun - - - Updated - - - cakıl kırpi inek buruun Genişletmek için tıkla ... pikniğe gittik orda bir inek gördük ineğin ayagına cakıl tasları takılmıs burnuda aynı kirpinin dikenleri gibi sivriydi 🙂🙂 pastil ,at kolonyağ zeytin 🙂
mavi_kelebek' Alıntı: tespıh cekıyodum cerceve kırlenmıs gıttım bezı getırdım temızledım utumude yaptım oturuyom sefam olsun - - - Updated - - - cakıl kırpi inek buruun Genişletmek için tıkla ... pikniğe gittik orda bir inek gördük ineğin ayagına cakıl tasları takılmıs burnuda aynı kirpinin dikenleri gibi sivriydi 🙂🙂 pastil ,at kolonyağ zeytin 🙂
a.özlem Daimi Üye Üye 17 Ocak 2013 #267 karakuzu' Alıntı: cakilli yolda yürürken kirpi gördüm korkkup kaciyim derken inege carptim hayvanin burnu kirildi tulum , toka , elektrik , boksör Genişletmek için tıkla ... dün boksör macına gittk sacımda ki tokayı düzeltirken elektrikler gtti ve karanlıkda üzerimde ki tulumum yıırtıldı
karakuzu' Alıntı: cakilli yolda yürürken kirpi gördüm korkkup kaciyim derken inege carptim hayvanin burnu kirildi tulum , toka , elektrik , boksör Genişletmek için tıkla ... dün boksör macına gittk sacımda ki tokayı düzeltirken elektrikler gtti ve karanlıkda üzerimde ki tulumum yıırtıldı
K karakuzu Daimi Üye Üye 17 Ocak 2013 #268 bugün attan düstüm doktor kolonya ile ayiltti zeytin pastili verdi agrilarim icinde. tulum , toka, elektrik , boksör
bugün attan düstüm doktor kolonya ile ayiltti zeytin pastili verdi agrilarim icinde. tulum , toka, elektrik , boksör
A Ausencia Üye Üye 17 Ocak 2013 #269 karakuzu' Alıntı: bugün attan düstüm doktor kolonya ile ayiltti zeytin pastili verdi agrilarim icinde. tulum , toka, elektrik , boksör Genişletmek için tıkla ... Elektrik düğmesini tokamla açmaya çalışmak ; tulumdan su çekmekten kolay olsaydı bende boksör olurdum . sabıka , dişçi , pastırma , köle ...........
karakuzu' Alıntı: bugün attan düstüm doktor kolonya ile ayiltti zeytin pastili verdi agrilarim icinde. tulum , toka, elektrik , boksör Genişletmek için tıkla ... Elektrik düğmesini tokamla açmaya çalışmak ; tulumdan su çekmekten kolay olsaydı bende boksör olurdum . sabıka , dişçi , pastırma , köle ...........
TİTAN *Melekler Mekanı* 17 Ocak 2013 #270 Bana pastırma yedirecek sabıkalı dişçinin kırk yıl kölesi olurum fırtına, orkide, orangutan, hipnoz