bernam07 Aktif Üye Üye 6 Şubat 2013 #301 bu oyun oyun değil adamın beynini kemirir resmen türetmeye çalışmaktan 🙂)
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 12 Şubat 2013 #302 paramla kırmızı ayakkabı bide gözlük aldım 😀 mor,kelime,bilinmeyen,cümle
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 26 Şubat 2013 #303 Kayıtsız Üye' Alıntı: paramla kırmızı ayakkabı bide gözlük aldım 😀 mor,kelime,bilinmeyen,cümle Genişletmek için tıkla ... melekler mekanının chatinde mor renkli bilinmeyen kelimelerle cümleler kurdum.... düdüklü,yatak,emzik,tahta 🙂 abarttımmı ne🙂
Kayıtsız Üye' Alıntı: paramla kırmızı ayakkabı bide gözlük aldım 😀 mor,kelime,bilinmeyen,cümle Genişletmek için tıkla ... melekler mekanının chatinde mor renkli bilinmeyen kelimelerle cümleler kurdum.... düdüklü,yatak,emzik,tahta 🙂 abarttımmı ne🙂
K karakuzu Daimi Üye Üye 26 Nisan 2013 #305 *EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: melekler mekanının chatinde mor renkli bilinmeyen kelimelerle cümleler kurdum.... düdüklü,yatak,emzik,tahta 🙂 abarttımmı ne🙂 Genişletmek için tıkla ... Yoooo gayet basit Bebeegim tahta yataginda uyurken ablasi düdüklü oyuncagiyla uyandirinca emzigini verdim uyudu tekrar🙂
*EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: melekler mekanının chatinde mor renkli bilinmeyen kelimelerle cümleler kurdum.... düdüklü,yatak,emzik,tahta 🙂 abarttımmı ne🙂 Genişletmek için tıkla ... Yoooo gayet basit Bebeegim tahta yataginda uyurken ablasi düdüklü oyuncagiyla uyandirinca emzigini verdim uyudu tekrar🙂
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 30 Nisan 2013 #307 karakuzu' Alıntı: Yüzgeç , kavun , semer , sarj aleti Genişletmek için tıkla ... okadar zormuşki oyunu sen kapadın kuzu
karakuzu' Alıntı: Yüzgeç , kavun , semer , sarj aleti Genişletmek için tıkla ... okadar zormuşki oyunu sen kapadın kuzu
K karakuzu Daimi Üye Üye 30 Nisan 2013 #308 *EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: okadar zormuşki oyunu sen kapadın kuzu Genişletmek için tıkla ... Eh azcik beyin firtinasi yapin cnm sizde Cidden zor olmus. Az daha dusunuyum kendi kelimelerimle kendim cumle kurcam
*EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: okadar zormuşki oyunu sen kapadın kuzu Genişletmek için tıkla ... Eh azcik beyin firtinasi yapin cnm sizde Cidden zor olmus. Az daha dusunuyum kendi kelimelerimle kendim cumle kurcam
K karakuzu Daimi Üye Üye 30 Nisan 2013 #309 Yengemden yardim aldim ve bi cumle yazicam🙂 Semersiz esek yüzgeçsiz baliga , sarj aletsiz telefonda tatsiz kavuna benzer Hamur , parasüt , avakado , kerpeten 😕
Yengemden yardim aldim ve bi cumle yazicam🙂 Semersiz esek yüzgeçsiz baliga , sarj aletsiz telefonda tatsiz kavuna benzer Hamur , parasüt , avakado , kerpeten 😕
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 4 Haziran 2013 #310 paraşütle markete gidip avakado ve kerpeten aldım sonra eve gidip hamur yoğurdum 😕 sigara,tuvalet kağıdı,kurdale,albüm
paraşütle markete gidip avakado ve kerpeten aldım sonra eve gidip hamur yoğurdum 😕 sigara,tuvalet kağıdı,kurdale,albüm