K karakuzu Daimi Üye Üye 11 Haziran 2013 #311 Sigaram agzimda sacima tuvalet kagidiyla kurdele yapip resim cektirdim ve albüm kapagina koydum o resmi 😕
Sigaram agzimda sacima tuvalet kagidiyla kurdele yapip resim cektirdim ve albüm kapagina koydum o resmi 😕
K karakuzu Daimi Üye Üye 11 Haziran 2013 #312 karakuzu' Alıntı: Sigaram agzimda sacima tuvalet kagidiyla kurdele yapip resim cektirdim ve albüm kapagina koydum o resmi 😕 Genişletmek için tıkla ... Sapka , kule , cd , cimbiz
karakuzu' Alıntı: Sigaram agzimda sacima tuvalet kagidiyla kurdele yapip resim cektirdim ve albüm kapagina koydum o resmi 😕 Genişletmek için tıkla ... Sapka , kule , cd , cimbiz
E *ESMERİM* Forum Okuru 12 Haziran 2013 #313 yegenim cımbızla cd yi cizmiş kule ye bakarken sapkam düştü 🙂 masa, pijama , iğne , televizyon 😀
K karakuzu Daimi Üye Üye 13 Haziran 2013 #314 Ignemi olduktan sonra pijamalarimla masanin üzerine yatip televizyon izledim
K karakuzu Daimi Üye Üye 13 Haziran 2013 #315 Küresel isinma , fosforlu kalem , pisik kremi , sinek ilaci Ne cikcak bende merak ettim hadi bakalim düsüniiimm bende
Küresel isinma , fosforlu kalem , pisik kremi , sinek ilaci Ne cikcak bende merak ettim hadi bakalim düsüniiimm bende
RefRa Daimi Üye Üye 13 Haziran 2013 #316 Küresel ısınma haberlerini izlerken fosforlu kalemle pişik kreminin kutusunu karalarken sinek ilacı kutusu gözüme çarptı Buyrunuz: Davetiye-uçurtma-fare-kavanoz 🙂
Küresel ısınma haberlerini izlerken fosforlu kalemle pişik kreminin kutusunu karalarken sinek ilacı kutusu gözüme çarptı Buyrunuz: Davetiye-uçurtma-fare-kavanoz 🙂
E *ESMERİM* Forum Okuru 13 Haziran 2013 #317 uçurtma uçururken fareyi kavanoza koyup herkese davetiye yolladım 🙂))) havlu , yol , maliye , telefon
uçurtma uçururken fareyi kavanoza koyup herkese davetiye yolladım 🙂))) havlu , yol , maliye , telefon
E *ESMERİM* Forum Okuru 13 Haziran 2013 #318 karakuzu' Alıntı: Ignemi olduktan sonra pijamalarimla masanin üzerine yatip televizyon izledim Genişletmek için tıkla ... kuzuuuu kurdugun cümleler beni gülme krizine sokuyoo
karakuzu' Alıntı: Ignemi olduktan sonra pijamalarimla masanin üzerine yatip televizyon izledim Genişletmek için tıkla ... kuzuuuu kurdugun cümleler beni gülme krizine sokuyoo
K karakuzu Daimi Üye Üye 14 Haziran 2013 #319 esmerim53' Alıntı: kuzuuuu kurdugun cümleler beni gülme krizine sokuyoo Genişletmek için tıkla ... Komik olmasi icin özen gösteriyorum Ve kendimde gülüyorum
esmerim53' Alıntı: kuzuuuu kurdugun cümleler beni gülme krizine sokuyoo Genişletmek için tıkla ... Komik olmasi icin özen gösteriyorum Ve kendimde gülüyorum
K karakuzu Daimi Üye Üye 14 Haziran 2013 #320 Maliyeye dogru yol alirken bi yandan telefonla konusup bi yandan havluyla terimi sildim