SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Şubat 2008 #51 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ay evet zuzus ben sorgu meleğiyim sende şeker yaptın çok sağol ay pek bi sevündürük oldum
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ay evet zuzus ben sorgu meleğiyim sende şeker yaptın çok sağol ay pek bi sevündürük oldum
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Şubat 2008 #52 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Ay cemosum özledim seni yaaaa......
çalıkuşu Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #53 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Kördüğüm diye bir dizimi vardı?
esena Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #54 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ben çalıkuşu romanını çok severek okudum
ms_enemy Yeni Üye Üye 14 Mart 2008 #55 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... esena deyince aklıma hep asena geliyo 😀
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Mart 2008 #56 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ms enemy aklıma hep lisedeki hep ezberlettirdiği ingizlizceki bay bayan tamlamaları geliyor😀
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ms enemy aklıma hep lisedeki hep ezberlettirdiği ingizlizceki bay bayan tamlamaları geliyor😀
esena Aktif Üye Üye 14 Mart 2008 #57 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... gülücükle gülmemek elde değil
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #58 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... esena çok tatlı bir kız
ms_enemy Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #59 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... zeynep diye bir arkadaşım vardı hep ona zeynoş derdik bizde 😀
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... zeynep diye bir arkadaşım vardı hep ona zeynoş derdik bizde 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Eylül 2008 #60 Cevap: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ms enemy uzun süredir siteye girmiyor