$ul€ Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #32 varım tabiki de alttaki çok mutluyum...allah bozmasın die dua edelim mi_? çooooooooooookkkk mutluyuuuuummmmmmmmm
varım tabiki de alttaki çok mutluyum...allah bozmasın die dua edelim mi_? çooooooooooookkkk mutluyuuuuummmmmmmmm
juju Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #33 edelim canım hep mutlu ol sen allah hep yüzünü güldürsün ve hayatındaki engelleri kolay atlat emiii burdaki bütün melekler mutlu olsun altaki benimle masaj yaptırmaya varmısın
edelim canım hep mutlu ol sen allah hep yüzünü güldürsün ve hayatındaki engelleri kolay atlat emiii burdaki bütün melekler mutlu olsun altaki benimle masaj yaptırmaya varmısın
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 22 Aralık 2009 #34 Bayanlara yaptirirsak varim 🙂🙂 (pek sevmedigim halde) 🙂 Peki alttaki benimle Sıkı bir diyete varmisin 🙂
Bayanlara yaptirirsak varim 🙂🙂 (pek sevmedigim halde) 🙂 Peki alttaki benimle Sıkı bir diyete varmisin 🙂
Gül Hanım Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #35 amanını benim kilom iyi ben almiyem benimle yemek yapmaya var mısısn
laetitia Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #36 hımmmmm varım ama bulaşık yıkamam daha öncede söyledim😀... alttaki bebek bakmaya varmısın ?
$ul€ Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #37 varım ama ağlarsa atarım başına😀 alttaki bizim bakmakta olduğumuz bebeğin alını değişrmisin😀
juju Yeni Üye Üye 24 Aralık 2009 #40 cigneyelim ama falım olsun canım altaki senle göbek atalımmı (ben bayadır oynamıyomda)