eLit's Yeni Üye Üye 23 Ocak 2011 #21 meLis beLki oLabiLir ama poyraz koymazdım peki aLttaki sen kızına asya ogLuna atakan ismini koyar mıydınn 🙂
meLis beLki oLabiLir ama poyraz koymazdım peki aLttaki sen kızına asya ogLuna atakan ismini koyar mıydınn 🙂
RefRa Daimi Üye Üye 23 Ocak 2011 #22 cık koymazdım 🙂 Alttaki meleğim sen kızına safinaz oğluna zühtü ismini koyarmıydın 🙂
eLit's Yeni Üye Üye 23 Ocak 2011 #23 isimsiz kaLsalar daha iyi yani peki alttaki sen kızına nehir ogluna emre ismini koyar mıydın 🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 23 Ocak 2011 #24 nehir güzel isim koyardım tabiki de....emre koymazdım galiba peki sen cici melek söle bana kızına güneş ogluna bulut ismini koyar mıydın???
nehir güzel isim koyardım tabiki de....emre koymazdım galiba peki sen cici melek söle bana kızına güneş ogluna bulut ismini koyar mıydın???
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 23 Ocak 2011 #25 hayır koymazdım🙂 koycağım varsada koymazdım :d meliş sen kızın olsa SATI, oglun olsa SUHİ koyarmıydın 😀
hayır koymazdım🙂 koycağım varsada koymazdım :d meliş sen kızın olsa SATI, oglun olsa SUHİ koyarmıydın 😀
RefRa Daimi Üye Üye 24 Ocak 2011 #26 yok koymazdım : Alttaki de bakalım kızına Döndü oğluna Dursun ismini koyarmıydın 😀
juju Yeni Üye Üye 24 Ocak 2011 #27 yok canım koymazdım sen kızına deniz ogluna deniz adını koyarmıydın
eLit's Yeni Üye Üye 24 Ocak 2011 #28 hayır koymazdım peki sen kızına naz ogluna alp ismini koyar mıydın
masalanatoliam Yeni Üye Üye 24 Ocak 2011 #29 hayırrrrrrrrrrr koymazdım sen alttaki melek kızına masal anatolia oğluna akdora dağhan koyarmıydın
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 24 Ocak 2011 #30 Bu isimleri nerden buldum maaşallah ama koymazdım söyleyene kadar sen melişim oğluna can kızına melek koyar mıydın
Bu isimleri nerden buldum maaşallah ama koymazdım söyleyene kadar sen melişim oğluna can kızına melek koyar mıydın