aysegül87 Hamiş Melek 24 Ocak 2011 #31 yok koymazdim aldaki kizina zara ogluna melik ismini koyarmiydin
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 24 Ocak 2011 #32 Melik Sina kuzeninım ısmı Zara isminide sevmem koymıcam işte .. Melekcim sen kızına Yankı Ogluna ise yağız ismini koyarmıydın
Melik Sina kuzeninım ısmı Zara isminide sevmem koymıcam işte .. Melekcim sen kızına Yankı Ogluna ise yağız ismini koyarmıydın
RefRa Daimi Üye Üye 24 Ocak 2011 #33 yoook koymazdım...🙂 Peki sen kızına çeşmenaz oğluna mahmut ismine koymıydın 😀
eLit's Yeni Üye Üye 24 Ocak 2011 #34 hayır tabikide cnm 😀 peki sen kızına eLa ogluna anıL ismini koyar mıydın 😀
ASİMELEK Daimi Üye Üye 24 Ocak 2011 #37 koymazdımm deniz ismini sevmiyorum. pekiiiiiii sen söyle bakalımm melekciğimmmmmm oğluna bahtiyar ismini koyarmıydınn
koymazdımm deniz ismini sevmiyorum. pekiiiiiii sen söyle bakalımm melekciğimmmmmm oğluna bahtiyar ismini koyarmıydınn
juju Yeni Üye Üye 24 Ocak 2011 #38 koymazdım canım peki sen kızma elif ogluna yasin ismini koyarmıydın canım
Ariza Yeni Üye Üye 24 Ocak 2011 #39 Elif halamin ismi koymazdim ama severim Elif ismini. Digerinide koymammmmmmm 🙂 Altdaki sen kizinin ismini Türkü oglunun ismini Emre koyarmisin??? ( koyarim de yoksa o sacini basini yolarim seni 😀 😀 😀 )
Elif halamin ismi koymazdim ama severim Elif ismini. Digerinide koymammmmmmm 🙂 Altdaki sen kizinin ismini Türkü oglunun ismini Emre koyarmisin??? ( koyarim de yoksa o sacini basini yolarim seni 😀 😀 😀 )
eLit's Yeni Üye Üye 24 Ocak 2011 #40 emre belki ama türkü koymazdım cnm peki sen kızına altuğ ogluna aytuğ ismini koyar mıydın