eLit's Yeni Üye Üye 21 Ocak 2011 #11 asLında güzeL isim ama koymazdım komsumuzun ogLu war deniz beni deLi ediyo peki aLttaki meLiş sen kızına pınar oğLuna voLkan ismini koyar mıydın
asLında güzeL isim ama koymazdım komsumuzun ogLu war deniz beni deLi ediyo peki aLttaki meLiş sen kızına pınar oğLuna voLkan ismini koyar mıydın
RefRa Daimi Üye Üye 21 Ocak 2011 #12 hayır koymam canım...🙂 Meleğim sen kızına tuana, oğluna berker ismini koyarmıydın...🙂
elvin berfin Aktif Üye Üye 21 Ocak 2011 #13 kiz ismi tuana koyardim ama erkek berker koymazdim. asagidaki bacim sen kiz ismi dürdane erkek ismide rüstü. koy kiz tamammi
kiz ismi tuana koyardim ama erkek berker koymazdim. asagidaki bacim sen kiz ismi dürdane erkek ismide rüstü. koy kiz tamammi
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 22 Ocak 2011 #14 anaamm o isimler ne gııı koymam valla hatırında olsa sen aşağıdaki bayan kızına betül oğluna buğra ismini koyur mıydın?
anaamm o isimler ne gııı koymam valla hatırında olsa sen aşağıdaki bayan kızına betül oğluna buğra ismini koyur mıydın?
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 22 Ocak 2011 #15 asla koymazdım canım.... alttaki cadıı😱lmadı: sen söyle bebişine yagmur ismini koyar mıydın ?
Ariza Yeni Üye Üye 22 Ocak 2011 #16 Yagmur fena isim degil olabilir... Asagidaki sen kizina deniz ogluna mahir ismini koyarmisin...?
HaYaL Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #17 Deniz koyardım Mahir Çayan'ı da çok severim ama onu koymazdım zaten planlarım aynen kızım olursa deniz oğlum olursa da deniz 😀 Peki alttaki sen çocuğuna Devrim ismini koyar mısın?
Deniz koyardım Mahir Çayan'ı da çok severim ama onu koymazdım zaten planlarım aynen kızım olursa deniz oğlum olursa da deniz 😀 Peki alttaki sen çocuğuna Devrim ismini koyar mısın?
Young bride Banned 22 Ocak 2011 #18 Hayır koymazdım 🙂Alttaki melişko sen erkek çocuğuna Abuzer kızınada Cevriye koyarmıydın 😀
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 22 Ocak 2011 #19 Tabikide koymazdım ne biçim isim o ya Peki sen kızına doğa ogluna batuhan koyarmıydın :hıms:
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 22 Ocak 2011 #20 Koymazdim. 🙂 Peki sen Kizinin ismini Melis oglunun isminide Poyraz koyarmiydin?