RefRa Daimi Üye Üye 14 Temmuz 2011 #31 Olmaz mıyım çok eğlenceli bişey küçükken yapardık Alttaki sen söyle bakalımmmm... Benimle sokak ortasında avazın çıktığı kadar bağırmaya var mısın 🙂 ?
Olmaz mıyım çok eğlenceli bişey küçükken yapardık Alttaki sen söyle bakalımmmm... Benimle sokak ortasında avazın çıktığı kadar bağırmaya var mısın 🙂 ?
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 16 Temmuz 2011 #32 ayy delimiyiz kıss ne bağırıyoz durup dururken😀 alttaki meliş sen varmısın benle bi piştiye 🙂
J jupiter Forum Okuru 16 Temmuz 2011 #33 varim tabiki ....miziklik yok ama 😀 alttaki melis sen varmisin bakalim benle ciglik cigliga bu aksam ölürüm söylemeye 😛
varim tabiki ....miziklik yok ama 😀 alttaki melis sen varmisin bakalim benle ciglik cigliga bu aksam ölürüm söylemeye 😛
büşra.shid Yeni Üye Üye 17 Temmuz 2011 #34 Allah Allaaaaaah varım tabiki meleğim 🙂 ve sıradaki meleeek evet sen benimle mezdekede göbek atmaya var mısın
Allah Allaaaaaah varım tabiki meleğim 🙂 ve sıradaki meleeek evet sen benimle mezdekede göbek atmaya var mısın
RefRa Daimi Üye Üye 17 Temmuz 2011 #35 aman yokum bilmem ben mezdeke falan sen oyna Alttaki melek Büşra mezdeke oynarken benimle alkış tutmaya var mısın
aman yokum bilmem ben mezdeke falan sen oyna Alttaki melek Büşra mezdeke oynarken benimle alkış tutmaya var mısın
J jupiter Forum Okuru 17 Temmuz 2011 #36 varim olmammi hic alttaki melis sen benimle salincakta sallanmaya varmisin ???
büşra.shid Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2011 #37 hem göbek atıp hem sallanamam ama sırayla olacaksa olur 😀 evet sıradaki amuda kalkmaya varmsın benimlee hem de el çırparak 😀
hem göbek atıp hem sallanamam ama sırayla olacaksa olur 😀 evet sıradaki amuda kalkmaya varmsın benimlee hem de el çırparak 😀
J jupiter Forum Okuru 5 Ağustos 2011 #38 o nedemek kis?? bilmedigim biseyi yapmam yokum bu defa hey altta sen benimle bir tur kosuya varmisin
büşra.shid Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2011 #39 amuda kalkmak kafa üstü ayağa kalkmak şu yani valla yokum jupi ablam yaa oruç oruç yoruluruz 😕 peki alttakiiii benimle boya badana yapmaya varmısın 😀
amuda kalkmak kafa üstü ayağa kalkmak şu yani valla yokum jupi ablam yaa oruç oruç yoruluruz 😕 peki alttakiiii benimle boya badana yapmaya varmısın 😀
J jupiter Forum Okuru 7 Ağustos 2011 #40 hmmm iiki yokum demisim zaten yapamazdim... yok walla boya badana deme evimizi biz esim olacak adamla yapmistik istemiyom onunla yaptigim seyleri yapmayi... hey alttaki ben ciglik cigliga agliyorum varmisin sende benle
hmmm iiki yokum demisim zaten yapamazdim... yok walla boya badana deme evimizi biz esim olacak adamla yapmistik istemiyom onunla yaptigim seyleri yapmayi... hey alttaki ben ciglik cigliga agliyorum varmisin sende benle