büşra.shid Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2011 #24 bilemiyoruuum 😀 alttaki benimle joshua fit the battle of jericho yu söylemeye var mısın yok msun 🙂
RefRa Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2011 #25 O ne kız bilmediğim şeyleri söylemem ben Alttaki benimle gezmeye var mısın 🙂
büşra.shid Yeni Üye Üye 13 Temmuz 2011 #26 bebeym netten dnle boğaziçi öğrencileri metroda söylemiş ağzıma takıldı bnde habire söylüyorum 🙂 varım emme nereye 🙂 vee alttaki benle fare avlamaya varmısın?
bebeym netten dnle boğaziçi öğrencileri metroda söylemiş ağzıma takıldı bnde habire söylüyorum 🙂 varım emme nereye 🙂 vee alttaki benle fare avlamaya varmısın?
RefRa Daimi Üye Üye 13 Temmuz 2011 #27 Aaa evet bak hatırladım onu Boğaziçinin korosuydu onlar insanların ne tepki vericeklerine merak edip söylemişlerdi Evet çok güzeldi 🙂 Soruna gelince de yokum korkarım valla Alttaki meleğim sen söyle bakalım benimle su savaşına var mısın 🙂
Aaa evet bak hatırladım onu Boğaziçinin korosuydu onlar insanların ne tepki vericeklerine merak edip söylemişlerdi Evet çok güzeldi 🙂 Soruna gelince de yokum korkarım valla Alttaki meleğim sen söyle bakalım benimle su savaşına var mısın 🙂
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 14 Temmuz 2011 #28 ooo su savaşı benim işim peki alttaki sen benimle saklambaç oynamaya varmısın çocukluğumuza dönelim biraz ne dersin?
ooo su savaşı benim işim peki alttaki sen benimle saklambaç oynamaya varmısın çocukluğumuza dönelim biraz ne dersin?
ASİMELEK Daimi Üye Üye 14 Temmuz 2011 #29 ivet ivetttttttttttt ivetttttttt saklambacı çok severim bennnn peki sen alttakii şekerparemmm bnenimlennn binaların zillerine basıp kaçmaya varmısn
ivet ivetttttttttttt ivetttttttt saklambacı çok severim bennnn peki sen alttakii şekerparemmm bnenimlennn binaların zillerine basıp kaçmaya varmısn
J jupiter Forum Okuru 14 Temmuz 2011 #30 varim tabiki zevkle heheheh peki alttaki melis sen benle telefon sapikligina varmisin 😀