A aYYa-MoDa Forum Okuru 1 Aralık 2010 #36 Palandöken Kayak Merkezi, Çifte Minareli Medrese, Tortum Şelalesi, Oltu Taşı, Aziziye Tabyaları, Üç Kümbetler, Çağ Kebabı, Tepsi Minare ( Saat Kulesi ), Erzurum Kalesi, Rüstem Paşa Bedesteni, Erzurum Kongresi Binası, Çobandede Köprüsü, Narman Peribacaları evet benim memleketim malatya renginden belli biraz ama 😀
Palandöken Kayak Merkezi, Çifte Minareli Medrese, Tortum Şelalesi, Oltu Taşı, Aziziye Tabyaları, Üç Kümbetler, Çağ Kebabı, Tepsi Minare ( Saat Kulesi ), Erzurum Kalesi, Rüstem Paşa Bedesteni, Erzurum Kongresi Binası, Çobandede Köprüsü, Narman Peribacaları evet benim memleketim malatya renginden belli biraz ama 😀
RefRa Daimi Üye Üye 1 Aralık 2010 #37 Tarhana çorbası da var Palandöken Kayak Merkezi, Çifte Minareli Medrese, Tortum Şelalesi, Oltu Taşı, Aziziye Tabyaları, Üç Kümbetler, Çağ Kebabı, Tepsi Minare ( Saat Kulesi ), Erzurum Kalesi, Rüstem Paşa Bedesteni, Erzurum Kongresi Binası, Çobandede Köprüsü, Narman Peribacaları Kocaeli_? Devamı: Hangi Şehrin Neyi Meşhur?
Tarhana çorbası da var Palandöken Kayak Merkezi, Çifte Minareli Medrese, Tortum Şelalesi, Oltu Taşı, Aziziye Tabyaları, Üç Kümbetler, Çağ Kebabı, Tepsi Minare ( Saat Kulesi ), Erzurum Kalesi, Rüstem Paşa Bedesteni, Erzurum Kongresi Binası, Çobandede Köprüsü, Narman Peribacaları Kocaeli_? Devamı: Hangi Şehrin Neyi Meşhur?
A axigirl Forum Okuru 2 Aralık 2010 #39 KayseRinin PasTirma Sucuk Bn SeVmioRm ama NeySe SevenLereDe nasL sevioLar biLmioRm 😀