miss angel Yeni Üye Üye 24 Ocak 2010 #121 olur🙂 alttaki kmsecklern olmadgı sessiz sakn bi yerde kafa dnlemeye var msn???
$ul€ Yeni Üye Üye 24 Ocak 2010 #122 ayyy varım tabiki yaa alttaki kaçamak sigara içelimmi efkar dağıtalım😀 (bu arad bn hiç sigara içmem)
miss angel Yeni Üye Üye 24 Ocak 2010 #123 yokum tatlım ben bikaç denedm ama başaramdım bi ikinci nefesi almayı.... tadı ne kadr iğrenç bşeyya içen nasl içio gerçkten merk ediyorum... alttaki lunaparka gideliimmi???
yokum tatlım ben bikaç denedm ama başaramdım bi ikinci nefesi almayı.... tadı ne kadr iğrenç bşeyya içen nasl içio gerçkten merk ediyorum... alttaki lunaparka gideliimmi???
laetitia Yeni Üye Üye 25 Ocak 2010 #125 oynayalım bacım ne güzel olur yaffff alttaki kar yağarken ağzımızı açıp kar yakalayalımmı?😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 14 Şubat 2010 #128 Varim beeee, variiiim Altakki, biz sule ile yemegi yaptik, sende mutfagi toplayamaya varmisin 😀
Julieт Yeni Üye Üye 14 Şubat 2010 #129 yok ya bana ne bana ne hep o iş bana kalıyo yokum alttaki benimle alışverişe gelmeye var mısın yok musun
yok ya bana ne bana ne hep o iş bana kalıyo yokum alttaki benimle alışverişe gelmeye var mısın yok musun
miss angel Yeni Üye Üye 15 Şubat 2010 #130 ayyy ayy ayy hiç yokum dermiyim ben😀 varım tabikide🙂 alttaki kuaföre gidelim ne dersn??varmsn yokmusun??🙂
ayyy ayy ayy hiç yokum dermiyim ben😀 varım tabikide🙂 alttaki kuaföre gidelim ne dersn??varmsn yokmusun??🙂