SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Ocak 2008 #21 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... :hihi:hira aklıma gelince hep bunu yapasın geliyo nedenki:hihi::hihi::hihi::hihi:ehehehe anladı o
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... :hihi:hira aklıma gelince hep bunu yapasın geliyo nedenki:hihi::hihi::hihi::hihi:ehehehe anladı o
HiraNur Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #22 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Gülücük canım benim genç yaşında kafayı yedi...
esena Aktif Üye Üye 29 Ocak 2008 #23 çiosun sadesine bayılırım olsada yesem çitosum olsada yesem ama sade isterim
M Misafir Forum Okuru 29 Ocak 2008 #24 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... höng esena ne diyorsun sen hıra ya diyecektin bellik esenanın canı çitos çekmiş her gördüğünü çitos sanıyor
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... höng esena ne diyorsun sen hıra ya diyecektin bellik esenanın canı çitos çekmiş her gördüğünü çitos sanıyor
PaSikA Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #25 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Rüyamda ne gördüğümü anlatsam hepiniz şaşırırsınız:laugh:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Şubat 2008 #26 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... eski patiskalar şimdi yok demi pasika (ay pasikanın adını neyde kullanacamı bilemedim aklıma patiska geldi)
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... eski patiskalar şimdi yok demi pasika (ay pasikanın adını neyde kullanacamı bilemedim aklıma patiska geldi)
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Şubat 2008 #27 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Cemoş hanım laf bakanı olup muhterem bir insandır 😀
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Şubat 2008 #28 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ay bilge hanımcım çok teşekür ederim bilge gökçende saygın bi hanfendüdür
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... ay bilge hanımcım çok teşekür ederim bilge gökçende saygın bi hanfendüdür
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Şubat 2008 #29 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... Hee Cemoş öyle dedi ben hanfendüymüşüm ehe 😀
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Şubat 2008 #30 Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... evet bilge beğenemedinmi bilge gökçen hanfendüdür bilge gökçen ay bu defada abarttımmı ne
Ce: Üstteki nicki cümLe içinde kuLLan ... evet bilge beğenemedinmi bilge gökçen hanfendüdür bilge gökçen ay bu defada abarttımmı ne