Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

hıı o zaman sabret sabreden derviş muradına erermiş inşallah pazartesi pozitif haberini alırız

fatoşş cum inşallah seninkide hamileliğe hazırlandığı için düzensizdir böle düzensizliğe can kurban:laugh:

merhaba kızlar.iyi muhabbetler.temizlik yapıyodum.fatoşcum seni merak ettim ondan girdim canım.okudum yazdıklarını iyi olmana sevindim.
buarada ateşinin düşme sebebi belki biraz üşümüş olabilirsin canım.dert etme.benimde bir ay ölçerken böyle olmuştu 2.kez düştü ve ertesi gün fırladı acaba dedim 2 kezmi çatladı yumurtam.olabilir.yarın sabah ki ateşine göre anlarız canım.ozaman bi yorum yaparım daha sağlıklı olur ama sen dün gece çalışamamışsın olsun canım ama bugeceyi kaçırma olurmu tatlım.

birde size bir şey sorucm biginiz varmıdır bilmiyorum yumurtlama döneminde fazla spor yapmayın diyorlar sıkı pantolon giymeyin ben kabızlıktan dolayı mekik çekiyorum karnımı zıplatıyorum iyi geliyor ama bebek düşünmeye başladığımızdan beri aklıma takılıyor sorun yaratırmı acaba bilginiz varmı bu konuya ilgili

merhaba kızlar.iyi muhabbetler.temizlik yapıyodum.fatoşcum seni merak ettim ondan girdim canım.okudum yazdıklarını iyi olmana sevindim.
buarada ateşinin düşme sebebi belki biraz üşümüş olabilirsin canım.dert etme.benimde bir ay ölçerken böyle olmuştu 2.kez düştü ve ertesi gün fırladı acaba dedim 2 kezmi çatladı yumurtam.olabilir.yarın sabah ki ateşine göre anlarız canım.ozaman bi yorum yaparım daha sağlıklı olur ama sen dün gece çalışamamışsın olsun canım ama bugeceyi kaçırma olurmu tatlım.

inş. fırlar canım yoksa ben kafayı tırlatıcam eşimde beni fırlatıp atıcak en sonunda🙂tamam yavru kuşum sen çalış dersinde ben çalışmam mı he?:puha:

fatoşcum örnek olarak benim önceki aylarda ölçtüğüm derecelerimi yazayım sana
8.gün = 36.1
9.gün =36.0
10.gün=35.9
11.gün=35.5 çok düştü çünkü uyandığımda üşüdüğümü farkettim.buda ateşi etkilertabi
12.gün=35.9
13.gün= 35.5 yine üşüdümü farkettim.sonuç normal
14.gün= 35.9
15.gün=35.7
16.gün=36.0 ve ben çatladım sanırım dedim
17.gün=35.8 tekrar düşünce üşümedimde bende şaşırmıştım amaaaa....
18.gün=36.2 oldu sanırım bugün çatladım asıl dedim aynen şuan senin old.gibi
19.gün=36.2
20.gün=36.2
21.gün=36.3
22.gün=36.0
23.gün=36.3
24.gün=36.1
25.gün=36.2
26.gün=36.2
27.gün=36.0
28.gün=35.8 ve regl dercem ve regl oldum.zaten regl olmicak olsaydım 21.günden itibaren düşüş değilde artışlar olur ve regle 5-6 gün kala ateş sabit kalırdı.yani ben aslında bu tabloma göre 24.gün falan artık anlamıştım regl olucağımı.

birde size bir şey sorucm biginiz varmıdır bilmiyorum yumurtlama döneminde fazla spor yapmayın diyorlar sıkı pantolon giymeyin ben kabızlıktan dolayı mekik çekiyorum karnımı zıplatıyorum iyi geliyor ama bebek düşünmeye başladığımızdan beri aklıma takılıyor sorun yaratırmı acaba bilginiz varmı bu konuya ilgili

valla bu aralar bende çok kilo aldım canım ama büyüklerimiz iyi bilirler böyle şeyleri bana annem hep fazla ağır kaldırma ani harketlerden kaçın,fazla yükseğe tırmanma uzanma der.işte bunları deyince bende spor yapamıyorum he dr.larda hafif fazla yorulmayacak kadar spor yapabilmemizi öneriyorlar canım bi zararı yok ama

fatoşcum umarım bu tablo san bişeyler katar canım.ateşi kafaya takma fazla.biraz üşüdüğünde düşebilir.çok sıcaklamış olarak uyanmış olabilrisin ozamanda biraz yüksek çıkması normal.ama önemli olan burda yumurtlama gününü öğrenebiliyoruz.ve regl derecesinide bilince regle yakın reglmi yoksa bebekmi geliyo onu anlıyoruz okmi canım.sen iniyo çıkıyo ateşim diye çok kafa yorup stres yapma kendine tatlım yaaa.umarım bir daha ateş ölçmene gerek kalmadan hamiş olursun ama olamazsan buay.birdahaki ay inan daha tecrübeli olacaksın bu konuda .sabret bitanem azıcıkkk

Geri