Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

fatoşcum örnek olarak benim önceki aylarda ölçtüğüm derecelerimi yazayım sana
8.gün = 36.1
9.gün =36.0
10.gün=35.9
11.gün=35.5 çok düştü çünkü uyandığımda üşüdüğümü farkettim.buda ateşi etkilertabi
12.gün=35.9
13.gün= 35.5 yine üşüdümü farkettim.sonuç normal
14.gün= 35.9
15.gün=35.7
16.gün=36.0 ve ben çatladım sanırım dedim
17.gün=35.8 tekrar düşünce üşümedimde bende şaşırmıştım amaaaa....
18.gün=36.2 oldu sanırım bugün çatladım asıl dedim aynen şuan senin old.gibi
19.gün=36.2
20.gün=36.2
21.gün=36.3
22.gün=36.0
23.gün=36.3
24.gün=36.1
25.gün=36.2
26.gün=36.2
27.gün=36.0
28.gün=35.8 ve regl dercem ve regl oldum.zaten regl olmicak olsaydım 21.günden itibaren düşüş değilde artışlar olur ve regle 5-6 gün kala ateş sabit kalırdı.yani ben aslında bu tabloma göre 24.gün falan artık anlamıştım regl olucağımı.

hımmm evet şimdi daha iyi anladım canımmmm yani diyosun ki dün rahatsızlıpımdan dolayı bi düşüş olmuş ben de korktum yani hemen belli olmaz dimi mesela yumurtladın diyelim önceki günlerde çalıştığından yumurtlamada çatladı ve tuttu tutuğu gün hemen artış olurmu yoksa böyle gün gün mü belli olur?

fatoşcum umarım bu tablo san bişeyler katar canım.ateşi kafaya takma fazla.biraz üşüdüğünde düşebilir.çok sıcaklamış olarak uyanmış olabilrisin ozamanda biraz yüksek çıkması normal.ama önemli olan burda yumurtlama gününü öğrenebiliyoruz.ve regl derecesinide bilince regle yakın reglmi yoksa bebekmi geliyo onu anlıyoruz okmi canım.sen iniyo çıkıyo ateşim diye çok kafa yorup stres yapma kendine tatlım yaaa.umarım bir daha ateş ölçmene gerek kalmadan hamiş olursun ama olamazsan buay.birdahaki ay inan daha tecrübeli olacaksın bu konuda .sabret bitanem azıcıkkk

tamam canım çok sağol 🙂

bende kilo problemi yok hatta doktora göre zayıfım bile hamilelikte zayıflıkta iyi değilmiş çok yemeğe çalışıyoum buda kabızlık yapıyor spor o yüzden yapıyorum

valla bu aralar bende çok kilo aldım canım ama büyüklerimiz iyi bilirler böyle şeyleri bana annem hep fazla ağır kaldırma ani harketlerden kaçın,fazla yükseğe tırmanma uzanma der.işte bunları deyince bende spor yapamıyorum he dr.larda hafif fazla yorulmayacak kadar spor yapabilmemizi öneriyorlar canım bi zararı yok ama

ah fatoşcum o kiloyu hiç sorma evlendiğimde çok aktiftim hiç fazlam yoktu süperdim ama 4 ay geçti bebek düşünmeye başladım başlayalı bende bir uyuma dinlenme fazla hareket etmeme,gibi butarz şeyler ve yememe içmeme biraz daha dikkat ettim veee tam 7 kilo aldım canım 1 senede.6 aydır aynı kilodayım ama artık buay yürüyüşle falan vermem gerek yoksa hamiş kalırsam tostoparlak bişey olurum .o da beni çok bunaltır.şişman olmak istemiyorummm

hımmm evet şimdi daha iyi anladım canımmmm yani diyosun ki dün rahatsızlıpımdan dolayı bi düşüş olmuş ben de korktum yani hemen belli olmaz dimi mesela yumurtladın diyelim önceki günlerde çalıştığından yumurtlamada çatladı ve tuttu tutuğu gün hemen artış olurmu yoksa böyle gün gün mü belli olur?

fatoşcum eğer ilişkiden sonra tutmuşsa zaten hemen bir yükseliş olmaz canım sen şuan daha 15.günündesin.eğer 30.gün regl olucaksan kesin olarak ateşinin gidişatına göre anlaşıır zaten 25.gün falan ok.şimdilik yumurtlama zamanındayız ve çalışmaya konsantresin tamammı tatlımm

fatoşcum eğer ilişkiden sonra tutmuşsa zaten hemen bir yükseliş olmaz canım sen şuan daha 15.günündesin.eğer 30.gün regl olucaksan kesin olarak ateşinin gidişatına göre anlaşıır zaten 25.gün falan ok.şimdilik yumurtlama zamanındayız ve çalışmaya konsantresin tamammı tatlımm

diyosun ki kaçışın yok fatos sen çalışmalara devam et elbet bir gün gelicek he peki öyle olsun napalım bebeğim için canım feda ayın 25 ne kadar yani boş geçme sürekli tıklattır diyosun 😛iha:

diyosun ki kaçışın yok fatos sen çalışmalara devam et elbet bir gün gelicek he peki öyle olsun napalım bebeğim için canım feda ayın 25 ne kadar yani boş geçme sürekli tıklattır diyosun 😛iha:

evet canım aynen öleee
icon10.gif

canımcım şimdi çıkmam gerek .arkadaşın doktorda işiuzamış beni aradı kızını anaokulundan alıcam 12de çıkıyo.giyinip çıkmam gerek 15 dklık yolum var acele etmem gerek.sonra yine görüşürüz kolay gelsin

evet canım aynen öleee
icon10.gif

canımcım şimdi çıkmam gerek .arkadaşın doktorda işiuzamış beni aradı kızını anaokulundan alıcam 12de çıkıyo.giyinip çıkmam gerek 15 dklık yolum var acele etmem gerek.sonra yine görüşürüz kolay gelsin

tamam hayatım bak işine özletme fazla kendini hadi görüşürüz ozamn

Geri