Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar merhaba men 4 gundur yapioyorum qaljba cok gec olmus .. 4 gun once 36.2 ama 3 gundur 37dide sabit kaliyo dun atet gunumdu ama olmadim sizce ne yapmaliyim
selam kizlar kacc gundur ates olcme yontemini takip ediyorum denemek istiyorum adet bitdikden hemen sonrami basliyorsunuzmu ? bide yumurtlama gununu nasil tespit ediyorsuz simdiden cok tesekkurler 🙂
selam kizlar kacc gundur ates olcme yontemini takip ediyorum denemek istiyorum adet bitdikden hemen sonrami basliyorsunuzmu ? bide yumurtlama gununu nasil tespit ediyorsuz simdiden cok tesekkurler 🙂
BENDE YARINDAN İTİBAREN DENEYECEGİM BU YÖNTEMİ HADİ BİSMİLLAH...19.GÜNÜMDEYİM AMA YİNE ŞİMDİDEN BAŞLAMAK İYİDİR.BAKALIM MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER. Ol demesini bekliyoruz.
Valla uzamanların önerisi dil altı..Ona bakarsanız ateş ölçmede %100 gebe kalmaya yardımcı bir metod değil.En mantıklısı tükürükten ovülasyon testleriyle yumurta takibi akmak.Rica ederim,sevgiler..
Bu tür yöntemlerdense ovülasyon testlerini kullanmanız en mantıklısı olucaktır. Kolay uygulamalar varken zoru tercih etmeyin. Ovülasyon testleri ayrıca çok güvenilirdir.