Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

bilgin için tşk şimdi internetten baktım öle bişeler yazıyor çok tuaf bir olay mucize gibi buluşacakta dölleyecekte zor gibi görünüor ama çokta kolay karışık bir durum inşallah bizede nasip eder hayırlısıyla

bilgin için tşk şimdi internetten baktım öle bişeler yazıyor çok tuaf bir olay mucize gibi buluşacakta dölleyecekte zor gibi görünüor ama çokta kolay karışık bir durum inşallah bizede nasip eder hayırlısıyla

inş.canım hayırlısıyla biran önce kavuşuruz meleklerimize canım

fatoşcum ordamısın sen kaç yıllık evlisin kaç aydır istiyorsun zuzudan da haber yok ne yapıyor acaba ben adet günümden den önce çok kötü oluyorum hem deprsif hem sinirli özellikle bebk düşünmeye başlayalı daha bir zor geçiyor ama oluncada rahatlıyorum zuzu ne alemde acaba

fatoşcum ordamısın sen kaç yıllık evlisin kaç aydır istiyorsun zuzudan da haber yok ne yapıyor acaba ben adet günümden den önce çok kötü oluyorum hem deprsif hem sinirli özellikle bebk düşünmeye başlayalı daha bir zor geçiyor ama oluncada rahatlıyorum zuzu ne alemde acaba

canım benim temmuzda 2 sene olucak evliliğim ama 1 seneden beri korunmuyoruz.evet bende regl zamanımda çok agrasif sinirli oluyorum ağlıyorum sürekli.her regl olduğumda bu ay da olmadı diye ağlıyorum eşim çok iyi destek vermesine rağmen yinede içim bir buruk oluyo psikolojim bozuldu zaten

ben geldim canımmm hala tık yok bekliyorum sabırlaaa ama gelmesinnn mümkünse🙂

evt umarım gelmez olacakmışsın gibi hissediyormusun ben genelde hissediyorum olcam diyorum oluyorum yani 2 aydır öle eşimde soruyor bebk varmı yok bu ayda diyorum üstelemiyor allahtan

Geri