Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

iyimisin bugün fatoşcumm?

iyiyim hayatım daha iyiym ölcem sandım he dün o ne ağrıydı öyle valla.
neyse sen nasılsın bakalım herşey yolundamı yok bişey demi bişey gelmedi yani inş. da gelmez ya allahım sen yardım et

iyiyim hayatım daha iyiym ölcem sandım he dün o ne ağrıydı öyle valla.
neyse sen nasılsın bakalım herşey yolundamı yok bişey demi bişey gelmedi yani inş. da gelmez ya allahım sen yardım et

henüz bişey yok sancımda yok dün akşam vardı belim ve kasığım iğne batıyormuş gibi kramp şeklindee şimdi iyiyimmm
hayırlısı olsun canımmm kısmettt

Aynı şey bundan 6 ay önce bende de olmuştu canım. Hatta ben apandistten korktum. Sonra doktora gittim dahiliyeye. Ultrason, idrar ve kan testi yaptırdım. Ultrasonda yumurta kisti çıktı. Doktor bana bunun çok önemsiz olduğunu, muhtemelen reglimi olunca geçeceğini ama içim rahat etmediyse bir jinekoloğa görünebileceğimi söledi. Ama reglinin 2-3. günleri git dedi. Ben de öle yaptım. Gittim ve o kist kaybolmştu. Doktor bunun yumurtladığımın göstergesi olduğunu, arada bir böyle agrılı olabileceğini ve önemli olmadığını söylemişti. Muhtemelen senin de yumurtan çatlamış canım. Geçmiş olsun.

kelebekçim sağol canım büyük bi ihtimal evet yumurtam çatladı ama ben de çatlıcaktım yani neyseki geçti canım geçen aylarda bu kadar ağrım olmazdı ama bu ay bi başka ağırdı.

henüz bişey yok sancımda yok dün akşam vardı belim ve kasığım iğne batıyormuş gibi kramp şeklindee şimdi iyiyimmm
hayırlısı olsun canımmm kısmettt

hayırlısıyla gelir inş. bu ay annesini fazla üzmeden minik melek umarım allah yüzünüzü en yakın zamanda güldürür canımcım

zuzucum inşallah hamilesindir kırmızıları görmessin meraklanıyorum bende fatoşcum yumurtlama döneminde bu kadar ağrı inşallah sende bebek olurda ağrıyı çektiyine değer bende yumurtlama dönemindeyim ama fazla ağrım olmadı çok az oldu

benim adetlerim çok düzenli saat gibi 28günde bir
düğün zamanı 1 hafta gecikmişti başkada hatırlamam ne er ne geç🙂🙂

kızlar nerde ya gerçi angel anneme gidicem diye yazmış efsun napıyo acaba?benimde değerlerim düşüyo ya acaba normalmi yoksa anormal mi çözemiyorum ki?iyici sıkıntı stress yaptım ya

Geri