Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gözümü açamıyorum ya hatta tüm müdürler gnl mdr kimse yok su anda gidip odada biraz uzansam mı diye bile düşündüm bir oda bulup.valla o derece kötüyüm yani.
gözümü açamıyorum ya hatta tüm müdürler gnl mdr kimse yok su anda gidip odada biraz uzansam mı diye bile düşündüm bir oda bulup.valla o derece kötüyüm yani.
müdürle konuşcam vatozu siteden atsınlar. meloş sende onu mail grubundan da at gözümüz onu görmesin. hem popom var diyor sonra da gıllıcik poposunu ekliyor siteye utanmaz
Sustum sustum.Ben doktoru bıle konuşturtmadım kılo hakkında.Bişey demiyo artık aldım başımı gittim diye.Aman ne yapayım ya.Yaşasın yemek ve tatlılar:esra:.Kaç kere hamile kalcaz kızlar ya.Ama doğumdan sonra bahane kalmıyo işte.ozaman ne yapcaz Allah kerim
müdürle konuşcam vatozu siteden atsınlar. meloş sende onu mail grubundan da at gözümüz onu görmesin. hem popom var diyor sonra da gıllıcik poposunu ekliyor siteye utanmaz