2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nasılyaaa kız valla kcoaman oldu totommmm zaten dumduzdukııı 🙁 ben aynada gornce kendımı kalın kalın korkuyorum zıplıyor popomm burda cıkmamısss bence net

Saol vatozz.Sayende bunalıma girdim.Sen bendeki göbek ve dötü görsen kaçarsın demekki...Sen bu haldeyken yemeni kesiyosan benım aç gezmem lazım.Delimsin ya ye gıtsın.Tam tvlerdeki gibisin.Kim diyo sana ya çok kilo almışsın dıye.Ben bıde 51le hamıle kaldım.Valla benım durumlar iç açıcı değil kilo bakımından:tomato:

ya vatoz bişey dicem kızma ama
adamın başının etini yedin saç bırakmadın adamda
doymadın kendi dötünü de mi yedin kızzzzz
bide koca döt diyo :D:D
puhahahahahahh kız sana kızarmıyım yafsssss iiii bana gaz verdınızz yemeye devam ederm ama untmayalım daha 31 haftama yenı gırdımm sonrasıda var bundan sonra cok hızlı kılo alınıyormus🙁

Saol vatozz.Sayende bunalıma girdim.Sen bendeki göbek ve dötü görsen kaçarsın demekki...Sen bu haldeyken yemeni kesiyosan benım aç gezmem lazım.Delimsin ya ye gıtsın.Tam tvlerdeki gibisin.Kim diyo sana ya çok kilo almışsın dıye.Ben bıde 51le hamıle kaldım.Valla benım durumlar iç açıcı değil kilo bakımından:tomato:

sende sus ben 78 le hamile kaldım
o yüzden resim bile eklemeye korkuyorum :esra:
anla yani

müdürle konuşcam vatozu siteden atsınlar. meloş sende onu mail grubundan da at
gözümüz onu görmesin. hem popom var diyor sonra da gıllıcik poposunu ekliyor siteye utanmaz

kaç kılo aldın sen valla bana herkes cok aldın yavas dedı abartısız belkıde oyuzden böle panıkledım kac gundr🙁

Geri