Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nasılyaaa kız valla kcoaman oldu totommmm zaten dumduzdukııı 🙁 ben aynada gornce kendımı kalın kalın korkuyorum zıplıyor popomm burda cıkmamısss bence net
nasılyaaa kız valla kcoaman oldu totommmm zaten dumduzdukııı 🙁 ben aynada gornce kendımı kalın kalın korkuyorum zıplıyor popomm burda cıkmamısss bence net
Saol vatozz.Sayende bunalıma girdim.Sen bendeki göbek ve dötü görsen kaçarsın demekki...Sen bu haldeyken yemeni kesiyosan benım aç gezmem lazım.Delimsin ya ye gıtsın.Tam tvlerdeki gibisin.Kim diyo sana ya çok kilo almışsın dıye.Ben bıde 51le hamıle kaldım.Valla benım durumlar iç açıcı değil kilo bakımından
ha valla da taşlı kadınmış. bende hürriyette aynı haber başlığı altında farklı kadını görmüştüm senin linki tıklamadım. bu cereyan ın malum şahısla akrabalığı var mı acep
puhahahh kız sana kızarmıyım yafsssss iiii bana gaz verdınızz yemeye devam ederm ama untmayalım daha 31 haftama yenı gırdımm sonrasıda var bundan sonra cok hızlı kılo alınıyormus🙁
Saol vatozz.Sayende bunalıma girdim.Sen bendeki göbek ve dötü görsen kaçarsın demekki...Sen bu haldeyken yemeni kesiyosan benım aç gezmem lazım.Delimsin ya ye gıtsın.Tam tvlerdeki gibisin.Kim diyo sana ya çok kilo almışsın dıye.Ben bıde 51le hamıle kaldım.Valla benım durumlar iç açıcı değil kilo bakımından
müdürle konuşcam vatozu siteden atsınlar. meloş sende onu mail grubundan da at
gözümüz onu görmesin. hem popom var diyor sonra da gıllıcik poposunu ekliyor siteye utanmaz