DenizinKızı
Hamiş Melek
Selam herkese... Ben de Haziranda anne olucam kısmetse. 18. haftadayız.
2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapılacak ve ilk aşımızı olacakmışız. 🙂 Şimdilik yolunda her şey. İnşallah hep öyle gider hepimizin.
Bebişin hareketlerini ben bayağıdır hissediyordum ama artık daha sıklaştı. Genelde akşam, gece... hissediyorum. Ben hiç kelebeğin kanat çırpışı gibi tanımlayamadım. Ben böyle kıpır kıpır oynayan bir şey ya da balık gibi kayan bir şey gibi tarif edebiliyorum.
Kızlar gece gaz sancısı oluyor mu sizde de? Karnıma ağrılar giriyor. Rahimin büyümesine bağlamıştım ama gaz sancısı da oluyor anladım.
Bir de bel ağrısı, elimde uyuşma oluyor benim. Magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Takviye de alıyorum ama yine de oluyor ara sıra. Aranızda bunu yaşayan var mı?
hoşgeldinnn 🙂
ben daha yenı yenı hissediyorum bebişimin hareketlerini
ama sadece bi kere vuruyo ve kacıyo gibi bişey bende hç kelebek falan gibi hissetmedim
gecelerı uyanmıyorum pek ama uyanırsam karnım cok şiş falan oluyo kasıklarım falan agrıyor hatta benımde
uyuşma olayıda ıkı kere oldu bende bu aralar yok cok sukur doktorada sormayı unuttum cok korkmustum ıkı kere sol elim uyuştu demek magnezyumdan kaynaklıymıs bende bunu sorsam iyi olur cunkı fena bişey