mama verenler siz günde kaç cc veriyosunuz toplam
günde toplam 90 ml'yi geçmemeye çalışıyorum, mesela bugün sadece gece yatmadan önce 60 ml verdim.
arkadaşlar size bebeğimin huzursuzluğundan ve artık takatimin kesildiğinden bahsetmiştimya..bugün doktora gittik böbreklerinde kum varmış oğlumun ve idrarını yaparken ağlıyormuş bol bol su içirmem gerekliymiş idrarla beraber kumunu dökermiş..çok üzüldüm ama doktorumuz önemli bişey olmadığını 3ay takip edeceğini söyledi..yani bazen bu huzursuzlukları illaki gazdan olmuyormuş..
geçmiş olsun eyşan, bi an önce sağlığına kavuşur inşallah miniğin, neyseki bebeklerin acı eşiği epey yüksekmiş, büyük insan kadar acı çekmez...
ben toplamda epey veriyorum. kabaca hesaplarsam günde 4 kere falan 90 cc içiyor
geçmiş olsun eyşancım. demek minicik bebekte bile kum oluyormuş. yazık nasıl ağrısı vardır şimdi.
neyse hiç değilse derdini öğrendiniz.bizimkide çok huysuz sırtı yere gelince basıyor yaygarayı. bizimkinin derdi gezme. kucakta gıkı çıkmıyor
aslı biz bunları bi araya getirip kafa kafaya tokuşturalım, bizimki de sürekli ayakta ve aşağı yukarı sallanarak emmek istiyor, bir yere oturduğum anda memeyi bırakıp morarana kadar ağlıyor.