DenizinKızı
Hamiş Melek
Yok canım henüz gitmedim. Önümüzdeki hafta içi inşallah.
Aslında magnezyumdan deniyor ama bilmiyorum. Hamilelikte denge bozuluyor işte birtakım sıkıntılar oluyor. Çoğu kişi magnezyum nedir bilmeden geçiriyordur. Ama bu ilacın rahatlattığı bir gerçek.
Bir de bende karnımda kasılma göründü ultrasonda. Bu kasılmalar artarsa erken doğum riski oluyormuş. Benim ağrı çekmem bir yana bunun olması ürkütücü. Kullanmaya çalışıyorum.
Doktor kız diyor. 12. haftada da demişti. 16 da da %99 dedi. Bu gitmemden sonra artık hazırlığa başlıycaz inşallah.
Ben 8. haftadan beri bu kız dedim ama herkese. İnsanın içine doğuyor ya çoğu zaman.
Artık kız fikrine alıştık aksi ters gelir. 🙂 Bebeğimiz sağlıklı olsun da ne olursa olsun...
ıste bıde kendı doktoruma sorcam artık gıdınce ınsallah tekrarlamazda ınsan korkuyo
inşallah zamanında gelir canım hepimizin bebişleri hayırlısıyla
ben hep kız ıstıyordum amaa erkek olcak herhalde demıstım ama kızım olucak ınsallah kısmetse
senınkıde kızdır herhalde ya yuksek bı rakam ssonucta
ama dedıgın gıbı saglıklı olsunda kız erkek farketmez hıc
şüür siteyi çözebildim.. cahilliğin gözü kör olsun aynı msj kaç kere göndermşimmm.. neyse artık arkadaşr uyuşmalar çok normal magnezyum ve calsiyum eksikliğinden el ve ayaklarda özellikle başlayıp vucua yayılan uyuşma olabiliyor. sakın endişe etmeyin. eksiklikleri takviye edersek uyuşuluk kalmıyor ama uyuşmalar olduğnda masaj ve ılık duşu tavsiye ederim.birde düz bir zeminde uzanıp ayakları ayakların altına yastık koyup15 dk yatmakta iyi gelir.. sağlıcaklaa kalınnn 🙂
calsıyumdan da olabılır benımkı cunkı hıc sut falan ıcmıyorum
dıslerım fena halde dokununca bıle kanıyor
tavsıye ıcın teşekkürler 🙂