2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben linke basınca karşıma ceylan çıktı ama sonrasında da bissürü kadın var.umarım aynı kişiden bahsediyoruzdur hahaha

.

CEYLAN MI HAHAHA
YOK YA BAŞKA KADINDI BU AMA TANIMIYORUM KİMDİR NEDİR.
TANSU ÇİLLERİN ROLÜNDE OYNAYACAKMIŞ DA O YÜZDEN ESTETİK OLMUŞ

benımkıde kan testini götürdük doktora.ooooo hamilesin süper haber hayırlı olsun dedi.hemen ultrasna soktu ne olduğumu şaşırdım.klp atışını gorduk sonra çünkü 5 yada 6 haftalıktım ben.ben dedım hazır değilim durun bi.Doktorum dedı delimisin ne güzel haber neyi beklicen daha yaşın çok uygun ılk bebiş ne hazırlığı dedi.iiyikide öyle davranmış.o yüzden çok seviyorum doktorumu....Ne olduğunu anlayamadan kutlayabilirsiniz filan dedi.hemen 15 gün sonra tekrar gelin deyip oldu bittiye getirdi.😀

benim ilk gittiğim doktor rahmimi delecekti. vajinadan baktı keseyi göremedi bir de 7x5 cm lik kistim varmış onu söyledi. beni iyice korku aldı
1 hafta bekledim şimdiki doktoruma gittim gene kese yok. ama bende dayanılmaz ağrılar var. dediler dış gebelik olabilir.
1 hafta da öyle bekledik asya hanımı . en sonunda kendini gösterdi dana kızım ama tabi öldüm öldüm dirildim o haftalarda

benim ilk gittiğim doktor rahmimi delecekti. vajinadan baktı keseyi göremedi bir de 7x5 cm lik kistim varmış onu söyledi. beni iyice korku aldı
1 hafta bekledim şimdiki doktoruma gittim gene kese yok. ama bende dayanılmaz ağrılar var. dediler dış gebelik olabilir.
1 hafta da öyle bekledik asya hanımı . en sonunda kendini gösterdi dana kızım ama tabi öldüm öldüm dirildim o haftalarda

nazlı gelinim benim :asskim:

Geri