2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla odaya gıren cıkan olmyrsa kestır ne olcakkı soncta hamişşn sen ama bızm acık ofıs gıbı bişi heryerde cam afedersın totom kasınsa kasıyamıyorum🙂
acık ofis canım evt sadece direktör ve gnl mdrün odası var kapalı..diyorum ya kimse yok kimin tatilde kimi süreç toplantısında ama simdi gidip uyusam millete batar hoş uyuyamam da en azından biraz uzansam fena olmazdı ama boşver.3 gecedir inanın bana uyuyamıyorum artık iyice dökülmeye basladım.dün 3te uyandım ondan sonra derin dalamadım hiç.aralıklarla uyandım ya da uyku uyanırlık arasında idim

kızlar geyiğe başladık yaaa azsonra site yine hata vermeye başlar 🙂 neyse bana müsade..hepiniz kendinize iyi bakın,bebişlerinize daha da iyi bakın

alçak doktor 12 kg aldım diye kızdı bana daha alma dedi .
dicem asneba bile 20 almış ben 12 almışım çok mu hahaha
işin kötü tarafı o kilolar bana kaldı. kızım zargana gibi offf

Allah razı olsun arc.Hatt soyle doktoruna benım doktoru arasın😀Valla ben bunalıma gırdımde yapcak bişey yok kızlar.vitamin haplarıda kullanıyom.Ya ne dıyım kader kısmet 😱rkide:

Allah razı olsun arc.Hatt soyle doktoruna benım doktoru arasın😀Valla ben bunalıma gırdımde yapcak bişey yok kızlar.vitamin haplarıda kullanıyom.Ya ne dıyım kader kısmet 😱rkide:
evet boşver
olan olmus zaten yapacak birşey yok..
hayırlısıyla veririz doğumdan sonra..

kız vatoz
sana o çok kilo almıssın diyenleri de yolla sen bana bak ben ne yapıyorum onları, o dillerini nerelerine sokuyorum :tuu:

aman boşver bee yaz bebesi onlar. atarız arabaya hop yürüyüşe
bende kiloma takmadım da başkalarına dert oldu nedense. bir de eşime göre normalim o kadar 🙂

Geri