2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
HazZzeL amin canim hepimiz hayirlisi ile kurtuluruz insAllah, su an bu bilincsizlik mahvediyor hepimizi zaten.

Gulkurusuu cok yasa emi beni de cok guldurdun. hahaha

benı tebrık edın
dun nohut ısladım
haslansın dıye sabah ocag akoydum ve unutmusum kaynamaktan suyu bıtmıs
yanmıs ve ben bu koku nerden glıyo dıye yarım saattır solenıyorum kendı kendımee
off ya cnaım nohut ıstemıstı dun
azcık varmıs
barı pılav yapr ıcıne katarım demıstım
aksam kocada gordu nohutu
sımdı bugn olmayınca bıde yaktım dersem cok kızar
dıkkat etmıyosun bısey olcak dıye
puuuuuuuuufffffffffffffffff

kızlar bu arada evde doğumunuz başladığında sancınız silinme vs o satten sonra bişi yiyip içmeyin artık tabi yinede siz biliğiz

1 haftada yarım kılo alması mucıze gıbı bıseyolurdu canım
150 gr da az degılkı nıye sıkıyosun canını

yok canım 2 hafta oldu tam bu haftalarda haftada 250 gr alırlardı diye okumuştum.bide bnde erken doğum riski var dı ya oyüzden heran doğabilir dediği için bari biraz kilolu doğsun istiyorum🙁

bide doğuran yok dimi😀 ilk 10a girip giremiyeceğimi merak ediyorum da😀:raila:

ay yok kız mumkunmu o
uydurmus senın kuzen
yada hayal kurmus gercek sanıp sana anlatmıs
ıkı parmagını sokup bakıyo hepsı bu

sallıyo işte, zaten butun doguranların en buyuk zevkı abartmak sanırım.

Gulkurusuu cok yasa emi beni de cok guldurdun. hahaha
:pasi::pasi::pasi:

benı tebrık edın
dun nohut ısladım
haslansın dıye sabah ocag akoydum ve unutmusum kaynamaktan suyu bıtmıs
yanmıs ve ben bu koku nerden glıyo dıye yarım saattır solenıyorum kendı kendımee
off ya cnaım nohut ıstemıstı dun
azcık varmıs
barı pılav yapr ıcıne katarım demıstım
aksam kocada gordu nohutu
sımdı bugn olmayınca bıde yaktım dersem cok kızar
dıkkat etmıyosun bısey olcak dıye
puuuuuuuuufffffffffffffffff

bu sene yanmış nohut çok modaymış dersın. son trend bu :dil:

selam kızlar bende kaç gündür giriyorum biraz okuyoruz bişeyler yazıyım diyorum belim falan ağrıyo yatıyorum hemen.
var mı başka doğuran listede yok ama dedim belki yazılmamıştır.bende dün doktora gittim bebeğim 2 hafta önce 2480 gr dı ben 3 kilo olmuştur dedim ama maalesef 120 gr ancak almış 2 haftada.canım çok sıkıldı.bide dr mesafe kısalmış doğum heran başlayabilir evin yakınmı dedi.ama 1.5 aydır aynı şeyi söylüyo oyüzden artık inanasım gelmiyo

Canim bak bu kilo konusun hiccc kafana takma. Olcumler zaten 100% dogru olmuyor.
Ben birkere gittigimde 2.5 kilo oldu demisti, sonra 10 gun sonra tekrar gittim hala 2,5 kilo gosterdi bebegim yani 10 gun icinde 0 kg almis oluyor.
Ve bundan sonra da 1 hafta sonra gittim 3100 gr gosterdi yani ben bu kilo meselesine 100% inanmiyorum da takmiyorum da hayirlisi canim.

Haa hatta ben bi ara gittigimde 1700 gosteriyordu sonra baska doktora gectim aradan bir hafta gecmisti yeni doktoruma gittim 1500 dedi yani kilo almayi birak 200 gram vermis oluyor eger inanicak olursam. Aletten alete olcumden olcume fark ediyor canim.

kızlar bu arada evde doğumunuz başladığında sancınız silinme vs o satten sonra bişi yiyip içmeyin artık tabi yinede siz biliğiz
ay orası öyle ama zaten lavman mıdır nedir genelde onu yapıyolar.gerçi acıkınca kimse tutamaz beni herhalde.çünkü dün nst de sancım çıktı.sonra dr doğuma gitti yarım saate gelir dediler bende beklerken hemen kantine indik anne dedim birden çok acıktım bu açlıkla doğuramam halim yoktu resmen dedim hemen yiyeyim bari.

bide kızlar nst değerlerime bakarken açmısın diye sordu
bende hayır dedim kahvaltı yapıp gitmiştim
neden öyle sordu acaba
bu sorular sonradan aklıma geliyor ya sinir oluyorum kendime

ben geldim sonunda geçmişe bakamadım pek stella bu yazdığın gözüme çarptı
eğer nst ye aç karnına gidersen çıkan değerler doğru olmuyormuş. o yüzden aç mısın diye sormuştur

Canim bak bu kilo konusun hiccc kafana takma. Olcumler zaten 100% dogru olmuyor.
Ben birkere gittigimde 2.5 kilo oldu demisti, sonra 10 gun sonra tekrar gittim hala 2,5 kilo gosterdi bebegim yani 10 gun icinde 0 kg almis oluyor.
Ve bundan sonra da 1 hafta sonra gittim 3100 gr gosterdi yani ben bu kilo meselesine 100% inanmiyorum da takmiyorum da hayirlisi canim.

Haa hatta ben bi ara gittigimde 1700 gosteriyordu sonra baska doktora gectim aradan bir hafta gecmisti yeni doktoruma gittim 1500 dedi yani kilo almayi birak 200 gram vermis oluyor eger inanicak olursam. Aletten alete olcumden olcume fark ediyor canim.
ayyy ciddimisin?inan için rahatladı dr da öyle diyo ama inanasım gelmiyordu yinede yaşayan birinden duymak daha önemli benim için.çok saol ya.

Geri