2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar bende çıkayım gidip t.v karşısına uzanır vaziyette oturup kocama mektup yazcam geldiğinde doğumdan sonra vercem okusun şimdiye kadar hiçbi sorunumu doğru dürüst anlatamadım zaten uzakta aklı bizde gelemiyo doğru dürüst arayamıyo bile aklı iice bizde kalmasın dedim ama nasıl zor bi hamilelik geçirdim bilsin istiyorum sonrasında.yanımızda olduğunda.ne nst lerimden ne muayenelerimden ne çektiğim sıkıntılardan hiçbirinden haberi yok. 4 gündür arayamıyodu biraz önce aradı herşey yolunda dedim çok iiyiz ne d.hanede geçirdiğim zamanları biliyo ne muayeneleri ne sancı ne ağrı nede ailesine olan tepkimi sinir bozukluklarımı hepsini yazcam şimdi

maşallah allure senin o minicik göbeğinde 3 kg bebek mi var 🙂
benim godzilla göbeğimdeki kız en son 2 kg du hahaha. görende ikiz taşıyorum zanneder
.:pasi:

Hehe yok canim senin karnin okadar da buyuk degil ya iyicene sey yaptin sende kendini.
Evet ya bana da herkes diyor sen dogursan dogursan 2.5 kiloluk bisi anca dogurursun diye bende doktoruma dedim herkes karnin cok kucuk felan diyor dedim ama doktorum sen kafana takma bunlari ic karnin genis dedi son gittigimde 3170 gr cikti ama bakalim gercekten dogru mu dedigim gibi ben 100% inanmiyorum bu olcumlere, iki gun sonra tekrar gidiyorum.

Ha bu arada son gittimde kendim tartildigimda 18 kilo almisim
yani az degil ama bunyem gostermiyor maalesef herkes hic kilo almamisin diyor.

10 günü geçti ailesinden arayan soran yok naptın ne ettin doğurdunmu kocanda yanında diil bişeye ihtiyacan varmı diyen yok ancak eşim geldiğinde aramayı biliyolar gelinde gelin hiç gelmiyosunuz falan diye oda zaten ayda yılda bi eliyo adam 2 günlüğüne ondada bir gün ailesini görmeye gidiyorum sırf eşim mutlu olsun herşey yolunda görünsün die ama buraya kadardı tabi herşeyin sınırı var öyle diilmi

artık hemoroitimde vaarrrr.dün gece ödüm koptu tuvaletten çıktım sifonu çekcem heryer kan allah dedim noluyo betim benzim attı nefesim kesildi korkudan bebekmi doğuyo dedim yok sonra mide kanaması heralde dedim kalbim beynimde attı bi süre zonk zonk ne korktum kala kaldım ama hemoroid sanırım yani öyle gibi görünüyo şimdi

Sevra haklisin canim, bu saatten sonra da kendini dusun bence bos yere onlara canini sikma.
Icinden gitmek geliyorsa git yoksa hic gitme, onlar sanki cok mu umursuyor ki acaba.

artık hemoroitimde vaarrrr.dün gece ödüm koptu tuvaletten çıktım sifonu çekcem heryer kan allah dedim noluyo betim benzim attı nefesim kesildi korkudan bebekmi doğuyo dedim yok sonra mide kanaması heralde dedim kalbim beynimde attı bi süre zonk zonk ne korktum kala kaldım ama hemoroid sanırım yani öyle gibi görünüyo şimdi

Hayirli ugulu olsun canim. hahaha
Bende de iki hafta once birtane cikti ama kanamadi cunku distan cikti hala da gitmedi, birde dogumda da olusuyorus ya ikinmadan dolayi sanirim totom tum dolucak bu gidisle. hahaha

Geri