2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tek parmak, çift pamak, kol dırsek niiiiiii diyon gızım sen? bak çook tırısyom zati. deme öyle barnak falan yaaa
:croc:

amin canım
hıc tırsılcak bısey degıl ya korkma
bende uc kere oldum catı muayenesını ıkısını baska dr lar yapmıstı acıle gıttıgımde
dunde benım dr um yaptı
ve elını baya ılerı ıttırdı ama bebk yukarda dedı
hanı bı acı var ama ole abartılcak bısey degıl yanı

hahaha hahaha hahaha

Super, elindeki de bitiyormus, durun durun cantamdan biraz daha hurma alicam diye bagiriyormusun aglayarak. hahaha

hurma virin banaaaaa hıurma hurmaa, sedyeden hurmalar düşüyomuş yerlere, onları da verın verinnnn.... :pasi::pasi: ayyy gözumden yaş geldı valla
amaannn bosver zaten havada ıkı gundur kotu ruhum ıyce daraldı benımde

evet havanın maşallahı var, kapkara.

hayırlısıyla bı gelseydı bebelerımız:yumurta:

amaannn bosver zaten havada ıkı gundur kotu ruhum ıyce daraldı benımde

ee o zamn bosu bosuna mı cekıyoruz bu sancıyı
benım sancım gunlerdır azalmadı sureklı devam edıyo
bebkte cok yukarda dedı dr
bol bol yuur dedı
ama zaten ben hergun 1 saatten fazl yuruyorum dah ane kadar yuruycem
servıkal uzunluk derken??

o zamn sancı sadece ıkınmaya yarayan bısey mı acep😕
ıyıce aklım karıısyo
bebeğin başının yerleştiği yerden olan uzunluk bebek bası yapıyomu kanala girmişmi o ölçülüyo servikal uzunluk o.benim 20-25 gündür var sancım nst dede çıkıyo ama hala doğurmadım ve şimdilik doğurcak gibide durmuyorum.sancı tek başına doğuma neden deyil söylemek istediğim o sancı başlatmıyo doğumu doğum başladığı için sancın oluyo

bebeğin başının yerleştiği yerden olan uzunluk bebek bası yapıyomu kanala girmişmi o ölçülüyo servikal uzunluk o.benim 20-25 gündür var sancım nst dede çıkıyo ama hala doğurmadım ve şimdilik doğurcak gibide durmuyorum.sancı tek başına doğuma neden deyil söylemek istediğim o sancı başlatmıyo doğumu doğum başladığı için sancın oluyo
off fbılmemız gerekn ne cok sey var
ıcım daralıyo

:training1:

hıc tırsılcak bısey degıl ya korkma
bende uc kere oldum catı muayenesını ıkısını baska dr lar yapmıstı acıle gıttıgımde
dunde benım dr um yaptı
ve elını baya ılerı ıttırdı ama bebk yukarda dedı
hanı bı acı var ama ole abartılcak bısey degıl yanı

evet öyleymiş,ama benı kuzenım çok korkuttu ondan yerleştı beynıme,gıcık kuzen yok elını yumruk yapıp sokmuş falan. aman zaten yalancının tekıdır kesın sallamıştır oyle olsa sıze de aynı yontemle bakarlardı. cuma gunu bakçak kısmetse.

selam kızlar bende kaç gündür giriyorum biraz okuyoruz bişeyler yazıyım diyorum belim falan ağrıyo yatıyorum hemen.
var mı başka doğuran listede yok ama dedim belki yazılmamıştır.bende dün doktora gittim bebeğim 2 hafta önce 2480 gr dı ben 3 kilo olmuştur dedim ama maalesef 120 gr ancak almış 2 haftada.canım çok sıkıldı.bide dr mesafe kısalmış doğum heran başlayabilir evin yakınmı dedi.ama 1.5 aydır aynı şeyi söylüyo oyüzden artık inanasım gelmiyo
1 haftada yarım kılo alması mucıze gıbı bıseyolurdu canım
150 gr da az degılkı nıye sıkıyosun canını

sevra normali kaç parmaktır bunun acaba hahaha
el kol girecekse zaten tutup çeksin benim berildoşu
bitsin bu sitres hahaha
valla cnm inan sormadım ama ebe arkadaşlar var sorarım istersen ben mümkün olduğu kadar irdelemiyorum artık irdeledikçe moku çıkıyo iiice korkuyorum ama çatı muayenesinin zor bişi olduğunu sanmıyorum hiç bu konuda dert yanan duymadım

evet öyleymiş,ama benı kuzenım çok korkuttu ondan yerleştı beynıme,gıcık kuzen yok elını yumruk yapıp sokmuş falan. aman zaten yalancının tekıdır kesın sallamıştır oyle olsa sıze de aynı yontemle bakarlardı. cuma gunu bakçak kısmetse.
ay yok kız mumkunmu o
uydurmus senın kuzen
yada hayal kurmus gercek sanıp sana anlatmıs
ıkı parmagını sokup bakıyo hepsı bu

Geri