2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bana da çok tatlı gelıyor ama gun ıçıne dagıtarak yıyorum. ılk dogdugunda bebegın dudaklarına surme olayını bende duydum, onu da ekleyım dogum çantasına bari, bırı görse bu hurma ne arıyor çantada dese çok komık olur valla :pasi:

senın kuku ünlü olmuş canım. :dil: ama neyse atlatmışsın çatı muaynesını falan ben hala totom tırt atıyo elını sokçak dıye. en tırsık ben çıktım bıde normal dogurcam dıye ugraşıyom yaaa buna yanarım
hemde ne ün ne ün böyle giderse ülke sınırlarını aşıcak ben catı muayenesi yaptırmadımki sezaryen olcam ben sadece açıklığım varmı die bakıyolar ondada ne kadar tırsık olduğumu bildiklerinden bakmadan önce sölüyo tek parmak muayenesi yapcam merak etme diolar

Canim dudagina degil de ezip damagina surucekmisin,
hem damagini guclendiriyormus hem istahli bir cocuk olurmus.
Hehe evet ya aslinda komik olur ama duyan olmustur mutlaka o yuzden bilirler de belki.
Ayrica sancilandiginda hastanede sende yiyebilirsin, sonucta hurma dogumu kolaylastiran birsey.

puhaa aklıma o sahneyı getırdım şimdı komedı fılmı gıbı, adamlar benı amelıyathaneye almaya çalışıyomuş ben habıre hurma kemırıyomuşum gözyaşları içinde. biri de çıkıp dıyormuş eee boşal da beni de yeee, maşallahın var hala mı yıyon, ben daha çok ağlıyomuşum he he :pasi:

Kizlar ben sikintilarimizin en buyuk kaynagi bilincsizlik olduguna inaniyorum.
Yani nasil anlayacagiz hangi sancinin yalanci oldugunu hangisinin gercek oldugunu.
Kimisinde dogum basladiginda suyu gelmezmis vs vs derken en cok bunlar canimisi sikiyor sanirim.
Bende oyle cunku dun ve ondan onceki gun ilk defa ta alttan sanci hissettim baya, surdu biraz sonra geri gecti dogum basladi mi yakin mi diye kafamda dusunup durdum oyle.

puhaa aklıma o sahneyı getırdım şimdı komedı fılmı gıbı, adamlar benı amelıyathaneye almaya çalışıyomuş ben habıre hurma kemırıyomuşum gözyaşları içinde. biri de çıkıp dıyormuş eee boşal da beni de yeee, maşallahın var hala mı yıyon, ben daha çok ağlıyomuşum he he :pasi:
hahaha hahaha hahaha

Super, elindeki de bitiyormus, durun durun cantamdan biraz daha hurma alicam diye bagiriyormusun aglayarak. hahaha

çok az kalmış
kucağımıza alınca herşeyi unutacağız inşallah
hayırlısıyla bı gelseydı bebelerımız:yumurta:
napayım daecim evden dışarı çıkamıyom ayaklarıma bı ceyo telık gırıo rezıl bı durumdayım yanee :pasi: barı mutfaga atayım kendımı kafam dagılsın dıyom, aman motıve oluyo işte. :a046:
amaannn bosver zaten havada ıkı gundur kotu ruhum ıyce daraldı benımde
sancı açılma yapmaz yani açılmanın nedeni sancı diill doğumun başlıyo olması tek başına sancı bişi ifade etmiyo yoksa dünkü nst ye göre doğurmam şarttı ama servikal uzunluk ve açılma olmaması durumu normalleştirdi dün gebeleri şölee bi izledimde kadın doğuma gelmiş fıldır fıldır dolaşıyo yatağa rahat rahat yatıyo kalkıyo uzanıyo yürüyo ben hiçbirini yapamıyorum maşallah dedim kadına
ee o zamn bosu bosuna mı cekıyoruz bu sancıyı
benım sancım gunlerdır azalmadı sureklı devam edıyo
bebkte cok yukarda dedı dr
bol bol yuur dedı
ama zaten ben hergun 1 saatten fazl yuruyorum dah ane kadar yuruycem
servıkal uzunluk derken??

hiç bilmiyorum dea ama mantıken düşündüğümde bebeğin kafası aşağıya dayanacakki orada baskı oluşup açılma başlasın
çünkü doğum sancısı çekenlere hep mümkünse ayakta durun yürüyüş yapın diyorlar açılmanız hızlansın diye
ben buna yoruyorum
o zamn sancı sadece ıkınmaya yarayan bısey mı acep😕
ıyıce aklım karıısyo

hemde ne ün ne ün böyle giderse ülke sınırlarını aşıcak ben catı muayenesi yaptırmadımki sezaryen olcam ben sadece açıklığım varmı die bakıyolar ondada ne kadar tırsık olduğumu bildiklerinden bakmadan önce sölüyo tek parmak muayenesi yapcam merak etme diolar

tek parmak, çift pamak, kol dırsek niiiiiii diyon gızım sen? bak çook tırısyom zati. deme öyle barnak falan yaaa
:croc:
ne güzel heves edilmeyecek gibi değil zaten,
inşallah birgün gerçekleştirirsiniz

amin canım

kızlar bebişleri doğanlara hayırlı olsun...ben taşındım net bağlatamadım daha giremiorum aklım hep sizde...zaman yaklaştıkça ne kadar zor ya,inşallah bizlerde kolaylıkla doğumları yaparız

Geri