2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende daha hiç çatlak kremi almadım bebeyağı ve badem yağı kullandm azcık çatladm ama annem ne sürersen sür çatlıycağı varsa çatlar dedi

bende daha hiç çatlak kremi almadım bebeyağı ve badem yağı kullandm azcık çatladm ama annem ne sürersen sür çatlıycağı varsa çatlar dedi

evet canım annen doğru söylüyo bende kullananlardan duydum.olacağı varsa oluyo.ama acaba alsamıydımda dıye pişman oldum yani sonra.Aman hayırlısı olsun.beyazlaşınca çok belli olmaz inş.Artmasın yeter diye dua edıyorum ben

lierac kullananlar çatladınızmı siz hiç işe yarıyomu gerçekten merak ediyorum

ben kullandım canım ama 1 kutu sadece. İlk başlarda daha değişik bişey kullanmıştım. Bi de böyle yağlardan bi karışım yaptım kendime. Onu da duşta sürüyorum arada. şimdi de işte mothercareden aldığım kremi sürüyorum. Bende daha çatlama olmadı ama bundan sonra olur mu bilmiyorum. Bazen deli gibi kaşınıyor çünkü.

Normalde de vücudum çatlamaya çok müsaittir. Yıllara dayanan çatlaklarım mevcut çünkü

lierac kullananlar çatladınızmı siz hiç işe yarıyomu gerçekten merak ediyorum

ben 3.kutuya geçtim, 3 aylıktan beri kullanıyorum, henüz çatlağım yok ama çatlayanlar da bir gecede çatladık diyor, o yüzden korkuyla bekliyorum. Bazen de doğumdan sonra fark ediliyormuş çatlaklar.

kızlar bu arada meme uçlarınızı kremlemeye başladınız mı? 2 gündür lansinoha başladım, çok zor sürülüyor 🙁

evet canım annen doğru söylüyo bende kullananlardan duydum.olacağı varsa oluyo.ama acaba alsamıydımda dıye pişman oldum yani sonra.Aman hayırlısı olsun.beyazlaşınca çok belli olmaz inş.Artmasın yeter diye dua edıyorum ben

ewet şimdi kırmızı kırmızı kötüde beyazlaşınca belli olmaz umarım çok annem 3 çocuk doğurdu ama çok az çatlağı var ya ben şimdiden böleysem ooo :shootout:

ben 3.kutuya geçtim, 3 aylıktan beri kullanıyorum, henüz çatlağım yok ama çatlayanlar da bir gecede çatladık diyor, o yüzden korkuyla bekliyorum. Bazen de doğumdan sonra fark ediliyormuş çatlaklar.

Kızlar bu arada meme uçlarınızı kremlemeye başladınız mı? 2 gündür lansinoha başladım, çok zor sürülüyor 🙁

efet bende arada suruyorum ama cok ıyı gelıyor=)

kızlar bu arada meme uçlarınızı kremlemeye başladınız mı? 2 gündür lansinoha başladım, çok zor sürülüyor 🙁

ben daha başlamadım hiç sürmeye göğüslerim yara felanda olmadı her zaman göbeğime sürerken göğüs uçlarımada badem yağı ve bebeyağı sürdüm bende o nedenlemi bilmiyorum ama pamuk gibiler ama bu ay sonu başlıycam bende tedbir amaçlı

Geri