Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eeee kraliçe bahsetsene biraz kendinden. Hamilelik nasıl gidiyor, kaç kilo aldın, hazırlıkların ne durumda?
Çalışıyor musun?
Biz burda gayet samimi olduk sen de kaynaş bakalım azcuk bizlee
yağlanmazmıyım kuşum gece gündüz.ben mecbur bebe yağını sürüyom.Çünkü sürmesem delircek gibi bi kaşıntı oluyo ve kuruyo.Ay başlarda hiç böyle bişey yoktu bende ya. ne olduysa son ayda oldu benimde.canım buarada öğleden sonra oda takımımız gelicek inş. ve yarın son günüm işte artık.:meri:
yağlanmazmıyım kuşum gece gündüz.ben mecbur bebe yağını sürüyom.Çünkü sürmesem delircek gibi bi kaşıntı oluyo ve kuruyo.Ay başlarda hiç böyle bişey yoktu bende ya. ne olduysa son ayda oldu benimde.canım buarada öğleden sonra oda takımımız gelicek inş. ve yarın son günüm işte artık.:meri:
ben mothercare den mum to be diye bi krem almıştım. Böyle pompalı 200 ml 17 lira mı neydi. Acayip iyi geldi bana çok ferahlatıyor sürünce. İstersen bi de onu dene
ohhhh gule gule buyusun fıstıgın odasında. yarından ıtıbaren de keyıf yaparsın, bak herşey yoluna gırıyor işte. son gun stresını bılırım en son çalışma gunum sankı bin yıl gıbı geçmişti, saatler hıç akmamıştı berbattı, neyse bıttı gıttı artık gelsın keyıf. sevındım canım
ben mothercare den mum to be diye bi krem almıştım. Böyle pompalı 200 ml 17 lira mı neydi. Acayip iyi geldi bana çok ferahlatıyor sürünce. İstersen bi de onu dene