2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildir.

Dea hoşgeldin bu arada maşallah tuğberk koca adam olmuş 🙂
hosbulduk canımm..
oglum adam oldu koca danam benımm..
ay gelsın bebıklerımız saglıkla ınsallahh

ooo vallahi bende şaşkınımmmm haaaa
ben ismi unutmuşum bilemmmmmm
nan adamı delı etmeyın noluyo didik..

kralıce sen annat bakem kımnen atıstın
bu arada selen kım kı
en hatırlamıyom öle bırını??

slm kızlar, sabah sabah sarmısaklı yogurtlu patlıcan kızartması yidimm,,, bugun benden bi halt olmaz, o koltuk senın bu koltuk benım olayına grıcem sanıırım

hoşgeldin kuşum......nasıl gıdıyo.Afiyet olsun.benımde içimde şöyle bol yağda kızartılmış özellikle patlıcan kızartması istiyo🙂bol yourtlu.Yarama bastın.Kilo almayım diye dıkkat edıyorum.valla daha fazla çatlamaktan korkuyom.Kızlar acayip kaşınıyo göbeğim benım

hoşgeldin kuşum......nasıl gıdıyo.Afiyet olsun.benımde içimde şöyle bol yağda kızartılmış özellikle patlıcan kızartması istiyo🙂bol yourtlu.Yarama bastın.Kilo almayım diye dıkkat edıyorum.valla daha fazla çatlamaktan korkuyom.Kızlar acayip kaşınıyo göbeğim benım
çatlak göbeklerımızı tokusturak mı:meri:

cnm afıyt olsnda nasıl yedın rhtsz etmesn ben hamişlgmdn beri aksmlrı bıle yıyemrum sogan sarımsak benı mahvedıyr

valla bi cahellik yapıp yedım bende fena oldum merak etme. bi anlık gaflet ühüüü

valla yeme derım canım, hem yağ hem sarmısak mahvettı beni. o kaşınma delı etcek benı habıre yaglanıyorum yoksa parçalıcam etımı. sende yaglan dur azıcık kesıyo kaşıntıyı canım

Geri