2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar şimdi göğüs kreminide kimi sürün kimi sürmeyin diyo.ben bu işide anlamış değilim ya.yara olmasın diyemi sürcez.yara yanlış emzirmekten oluyo dıyolar.b[ı]ilgisi olan varsa yazsın lütfennnn...[/ı]
cnm valla ben daha kımseyı emzırmeden yara oldu yarık yark bıde kopyr acıyor krem surmek zorndaym ama saglklıysa surmeye gerenk yoktr sanrm

ewet şimdi kırmızı kırmızı kötüde beyazlaşınca belli olmaz umarım çok annem 3 çocuk doğurdu ama çok az çatlağı var ya ben şimdiden böleysem ooo :shootout:
ben dün annemle konuşuyodum canım.benımde kırmızı kırmızı oldular.doğumdan sonra kıloda verınce göbeğim dümdüz oldu.Kayboldu o kırmızılıklar filan dedi.dedim beyazlaşmıştır ve fazla belli olmamıştır.bilmiyorum işte ben farketmedim işte sonradan dedi.Neyse göbeğine bakıyorum bende onun gerçekten öyle çatlak filan yok.anneme dedim ağzından bal damlıyo inş. öyle olur.Yani doğurduktan sonraki bakım ve kilo olayıda çok önemli

kızlar dooruyomuyum ne
ıkı kere karnım kasıldı
ama tas gıbı oldu
bırınde sag tarafım sıstı fen ahalde
ıkıncıde gobegımın tam ortasında oldu
bıkac dk sonra yumusadı
ama ole sancı mancı yok
sadece belım zonkladı

HAYIR ENGIN BILGILERIMIZDEN FAYDALANMAK ICIN OKUYORRR İŞTE SONNA ORDA BURDA MUHBBTLERIMIZI CARPTIRYR HUYU SANIRM HANIMN=)iyyy

yok yokk onu misafir konumunda yapıyor zaten. Nickiyle girdiğine göre hemen vukuat olduğunda yazayım amacıyla bekliyordur diye düşündüm ben. Zaten kraliçenin girdiği zaman girmesi tesadüf mü sence ???

Kraliçesavar selennnn :meri:

ben dün annemle konuşuyodum canım.benımde kırmızı kırmızı oldular.doğumdan sonra kıloda verınce göbeğim dümdüz oldu.Kayboldu o kırmızılıklar filan dedi.dedim beyazlaşmıştır ve fazla belli olmamıştır.bilmiyorum işte ben farketmedim işte sonradan dedi.Neyse göbeğine bakıyorum bende onun gerçekten öyle çatlak filan yok.anneme dedim ağzından bal damlıyo inş. öyle olur.Yani doğurduktan sonraki bakım ve kilo olayıda çok önemli

ay ağzından seninde bal damlıyo valla inşallah öyle olur bizimde ya geçer

Geri