2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hobbitcan ( o boyla da nasıl hobbitsen artık ) maşallah Yağmur a. Bişi kalmadı sayılır artık. Ayy ben de çarşamba görücem kızımı 🙂))))))

aaahha kıs ayaklarım tanınmayacak halde
artık sabahları da inmiyo iyyy
spor ayakkabı da sıkmaya başladı artık sabahları bile :boink:

sonra anasının yanında kutluyo anneler günümü ayuu, istemez ayı insan didim

biz de dün çok dolaştık benim ayaklarda şişme yok ama akşam evde oturunca ayak tabanlarım deli gibi acıyordu. Kilo ayaklarıma fazla geldi sanırımmmm...

Dün çok güzel çiçekler aldım ben de. Sonra eve gelip saksılarıma diktik çok güzel oldu cıvıl cıvıl. İkea ya da uğradık eşim almış eline plastik çiçek sulama şeyşiinii diyo ki al bak bu da anneler günü hediyen olsun alıyım sana. Ammaann dedim çok incesin de istemezzz.

Günaydın kızlar 🙂

herkesin geçmiş anneler günü kutlu olsun ... hafta sonu bebişleri gören anneler maşallah kocaman olmuşlar inşallah önümüzde ki yıl hepisi kucağımızda olacak :emzirme: .

Cumartesi gününden bu yana çok yorulduk Egenin şekerlerini teslim aldık anneme hediye aldık ve evimize döndük sonra evde sıkılınca caddeye gidelim dedik herkes bira içerken ben 95 oktan sıcak süt ve elma ile idare ettim çok komikti.
dün sabahta arkadaşımız geldi kardeşlerim de bende kalmıştı birlikte kahvaltı yaptık sonra evimizde bekarlıktan kalan bir iki eşyamız vardı spotcu çağırıp onları sattık ama hala bir iki eşya var ve kimse almıyor 🙁 daha sonra bize yeni çamaşır makinası arayışına girdik istediğimi bulamayınca annemlere yemeğe gittik küçük kardeşim bana anneler günü hediyesi katı meyve sıkacağı almış 🙂 .akşam saat 7 gibi istediğimiz fiyata bir makina bulduk telefonla gidip hemen aldık eşimde oğlumun sana anneler günü hediyesi dedi 🙂 Aslında makinayı daha sonra değiştirmeyi düşünüyorduk ama sanırım bilerek düne denk getirdi ...

ayy mexe ne güsel valla ne ince kocan varmış..

benimki 2 hafta önce lcwden hamile tişörtleri almıştık, onlar hediyen diye kandırdı beni..
bende doğum hediyesinde okurum canına nası olsa dedim sustum :çitos:

bu arada kayınvalidem bana anneler günü hediyesi almış
üzerinde anneler günüyle ilgili sözler var, canım kızım diyor ki, annem gibi olmak için 3 sebep fln diye başlıyor
işte annem çok bakımlıdır, güsel giyinir vs.

çok güsel bir tişört çok beğendim 😀
yağmur bunu çok begendi bende aldım dedi verirken 😀
bnde çok duygulandım, akşam giydim hemen

aaahha kıs ayaklarım tanınmayacak halde
artık sabahları da inmiyo iyyy
spor ayakkabı da sıkmaya başladı artık sabahları bile :boink:

sonra anasının yanında kutluyo anneler günümü ayuu, istemez ayı insan didim

maşallah canım Yağmur'a kocaman olmuş bugün görmeye gittiğinde bizdende selam söle :ehi:
benim ayaklar ve ellerde çok kötü kesin vucudumuzda şişiyordur ama fark etmiyoruz artık sona çok yaklaştık bana dün 9ay 15günden gelen mesajda artık bebeğiniz doğsa bile herhangi bir problem olmadan yaşamını sürdürebilir yazıyordu :ehi: ama sağlıkla gelsinler zamanında

ayy mexe ne güsel valla ne ince kocan varmış..

benimki 2 hafta önce lcwden hamile tişörtleri almıştık, onlar hediyen diye kandırdı beni..
bende doğum hediyesinde okurum canına nası olsa dedim sustum :çitos:

bu arada kayınvalidem bana anneler günü hediyesi almış
üzerinde anneler günüyle ilgili sözler var, canım kızım diyor ki, annem gibi olmak için 3 sebep fln diye başlıyor
işte annem çok bakımlıdır, güsel giyinir vs.

çok güsel bir tişört çok beğendim 😀
yağmur bunu çok begendi bende aldım dedi verirken 😀
bnde çok duygulandım, akşam giydim hemen

walla bende şaşırdım hiç beklemiyordum :ehi: çünkü alana kadar hiç sesini çıkarmadı ...

benim doğum hediyesinden yana hiç ümidim yok işin aslı ama bakalım belki süpriz yapar .

bu arada kayınvalideye alkış çok düşünceliymiş bizimkiler kutlamadılar bile 🙂

Geri