2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hafta sonunu kocişle geçirdim çookkk güzelmiş insanın kendi evinde kocişiyle oturabilmesi 🙂 dün gece yine gitti doğuma gelcek artık napalım hayırlısı olsun diyorum artık.asıl hafta sonu noldu anlatim cumartesi kayınvalidenlere gittik 3 saat yol ayaklarım şişti canım çıktı maksat yaşlı insanlar sevinsinler oğullarını onlarda göremiyo benim gibi görsünler diye.akşam otururken komşuları geldi hepbirlikte oturuyoruz kalabalık salon komşu dediki e tabi dedede heyecan var torun geliyo az kaldı kayınpeder ne dese beyenirsiniz yok ya heyecan falan yok bu 5.torun daha heyecanmı kalıyo şok oldum

hafta sonunu kocişle geçirdim çookkk güzelmiş insanın kendi evinde kocişiyle oturabilmesi 🙂 dün gece yine gitti doğuma gelcek artık napalım hayırlısı olsun diyorum artık.asıl hafta sonu noldu anlatim cumartesi kayınvalidenlere gittik 3 saat yol ayaklarım şişti canım çıktı maksat yaşlı insanlar sevinsinler oğullarını onlarda göremiyo benim gibi görsünler diye.akşam otururken komşuları geldi hepbirlikte oturuyoruz kalabalık salon komşu dediki e tabi dedede heyecan var torun geliyo az kaldı kayınpeder ne dese beyenirsiniz yok ya heyecan falan yok bu 5.torun daha heyecanmı kalıyo şok oldum

yuh diyorum sevra
o zaman bi zahmet sevmeye fln da gelmesinler

komşu toparlamaya çalıştı kadın ne diceni şaşırdı e bu çocuğundan ilk torun onun heyecanı vardır canım dedikçe bizimki yine yok yaaaa heyecan falan yok die tutturdu yarım saat sonrada kalktık zaten geç olmuştu çok bozuldum benim anneminde ilk torunu diill ama annem hiçte öyle şeyler hissetmiyo çok sinirlendim zaten belli ediyolar tavırlarından davranışlarından belli daha bir iğne alıp vermediler bebeğe yada bana birde öyle herkesin içinde söylemenin anlamı nee resmen aranıyolar

günaydın anneler günü kazazedeleri 🙂

mislina eşin gene düşünmüş anneler gününü boşver. bizimkisinin yüzüne söyledim adam diyor ki daha şimdiden ne günü kutlucam:samar:
75 yaşındaki anneannem bile kutladı eşim kutlamadı. ama dur ben ona yapacağımı biliyorum

pes diyorumm kaynanana başkada birşey demiyorum,ben anneler gününde hiç bir şey yapmadım kaynanam görümcem bana geldi hediyeleriyle biri yatak odam için beşik almış diğeri uyku seti anneler günümü onlar kutladı 🙂))

günaydınnnnnnnnn annişler herkesin geçmiş anneler günü kutlu olsun.benım kocaya önceden anneler gününü hatırlatınca direk para tuzağı demişti.ve bende bıdaha soyleme gereği duymamıştım.Ama sabah ılk uyandığımızda anneler günü kutladı ve güzel bi kahvaltı hazırladık.Çok güzel bi sandalet ile lohusa geceliği almış kızlar banada.Ama bu benım hediyem hiç alınmamış gıbı dığer geceliğide alcaz dedi🙂Acayip şaşırdım.Pembe ve lohusa için pembe bi tacı bıle var.Çok zevklı gordum kocamı.Evdeki eşyaları değiştirdi.Bütün haftasonu dışarı çıktık.adam sanki anneler gününü bekliyodu bunları yapmak için.Valla hala şaşkınım açıkçası kızlar.Özel günleri kaçırmaz ama anneler gününü beklemıyodum şahsen🙂

Geri