2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hafta sonunu kocişle geçirdim çookkk güzelmiş insanın kendi evinde kocişiyle oturabilmesi 🙂 dün gece yine gitti doğuma gelcek artık napalım hayırlısı olsun diyorum artık.asıl hafta sonu noldu anlatim cumartesi kayınvalidenlere gittik 3 saat yol ayaklarım şişti canım çıktı maksat yaşlı insanlar sevinsinler oğullarını onlarda göremiyo benim gibi görsünler diye.akşam otururken komşuları geldi hepbirlikte oturuyoruz kalabalık salon komşu dediki e tabi dedede heyecan var torun geliyo az kaldı kayınpeder ne dese beyenirsiniz yok ya heyecan falan yok bu 5.torun daha heyecanmı kalıyo şok oldum

tam hikaye olmuş yani tabi sen dumur 🙂 komşu ne tepki verdi

yuh diyorum sevra
o zaman bi zahmet sevmeye fln da gelmesinler
çok sinirlerim bozuldu hala daha bozuk yani geçmiyo geçmedi geçmicek gibide görünüyo yaklaşık iki ay önce falan yine gitmiştik kayınvalidelere yine kocam geldiğinde ki adam zaten iki günlüğüne ancak evde olabiliyo ondada yaşlı insanlar die üzülüyorum gidiyoruz yanlarına neyse yani bir önceki gitmemdede yine konu benim bebekten açıldı adam aynen şunu söyledi yok canım ilk torunlar başka oluyo onların sevgisi bi başka ?

hafta sonunu kocişle geçirdim çookkk güzelmiş insanın kendi evinde kocişiyle oturabilmesi 🙂 dün gece yine gitti doğuma gelcek artık napalım hayırlısı olsun diyorum artık.asıl hafta sonu noldu anlatim cumartesi kayınvalidenlere gittik 3 saat yol ayaklarım şişti canım çıktı maksat yaşlı insanlar sevinsinler oğullarını onlarda göremiyo benim gibi görsünler diye.akşam otururken komşuları geldi hepbirlikte oturuyoruz kalabalık salon komşu dediki e tabi dedede heyecan var torun geliyo az kaldı kayınpeder ne dese beyenirsiniz yok ya heyecan falan yok bu 5.torun daha heyecanmı kalıyo şok oldum

şaka gibiler yaa.insan öyle düşünse bile yüzüne karşı söylemez. ama benim kocamda 30 yıl sonra kesin senin kayınpederin gibi birşey olacak
:boink:

pes diyorumm kaynanana başkada birşey demiyorum,ben anneler gününde hiç bir şey yapmadım kaynanam görümcem bana geldi hediyeleriyle biri yatak odam için beşik almış diğeri uyku seti anneler günümü onlar kutladı 🙂))
bende hediyemi alıp gittim ertesi gün anneler günü die bunu söleyen kayınpeder kayınvalide diill hoş oda farklı diillya

çok sinirlerim bozuldu hala daha bozuk yani geçmiyo geçmedi geçmicek gibide görünüyo yaklaşık iki ay önce falan yine gitmiştik kayınvalidelere yine kocam geldiğinde ki adam zaten iki günlüğüne ancak evde olabiliyo ondada yaşlı insanlar die üzülüyorum gidiyoruz yanlarına neyse yani bir önceki gitmemdede yine konu benim bebekten açıldı adam aynen şunu söyledi yok canım ilk torunlar başka oluyo onların sevgisi bi başka ?

ay canım boşver sen o dangalakları ya.resmen duygusuz belli.hiç takma alsın ılk torununu sevsin ozaman ihtiyacın yok zaten onun işlgisine.Gülüp geçseydin keşke

komşu toparlamaya çalıştı kadın ne diceni şaşırdı e bu çocuğundan ilk torun onun heyecanı vardır canım dedikçe bizimki yine yok yaaaa heyecan falan yok die tutturdu yarım saat sonrada kalktık zaten geç olmuştu çok bozuldum benim anneminde ilk torunu diill ama annem hiçte öyle şeyler hissetmiyo çok sinirlendim zaten belli ediyolar tavırlarından davranışlarından belli daha bir iğne alıp vermediler bebeğe yada bana birde öyle herkesin içinde söylemenin anlamı nee resmen aranıyolar

amannn boşver canım sen bebeğinin büyümesine bak eşine ailene bak gerisi boş .

sanırım kocalar anneler gününü kıskandılar, benim koca da sen daa anne diilsin bişi bekleme dedi, annelere hediye almaya çıktığımızda bi sürü şey aldırdım kendime, oh olsun sana dedim. manyak herifler

günaydın anneler günü kazazedeleri 🙂

mislina eşin gene düşünmüş anneler gününü boşver. bizimkisinin yüzüne söyledim adam diyor ki daha şimdiden ne günü kutlucam:samar:
75 yaşındaki anneannem bile kutladı eşim kutlamadı. ama dur ben ona yapacağımı biliyorum

🙂 benimde annem babam kardeşlerim kutladı ve küçük kardeşim aile adına bana hediye bile almış çok mutlu oldum 🙂

Geri