2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benım esım her özel günü aklına gelırse kutlar ama hıc hedıye neyın almaz
alıstıgım ıcın cokta üzülmüyorum ama hakkını yemeyım sımdı bu aksam aksam
yemegını benle bırlıkte hazırladı... pudıg yaptı bana 🙂) ben de bunları hedıye olarak kabul ettım....

benimki de çok ince değildir bunca sene geçti hala alışamadım bu huyuna.
yüzüne karşı direkt söyledim zaten şimdi de küstüm konuşmuyorum

selam guzel annişler taze annişlerr...
anneler gununuz kutlu olsunn...
bugun kalktık arkdslra geldı sabah kahvaltı yaptık bizde.sonra kocamla ev temızledık sonra dısarı cıktık bi dolanalım dıye oarada arabaylaaaaaa gıderken patt diye bir ses gelmezmı az kalsın dogurcaktım ne oldgunu anlamadan esım arabayı durdurduuu ındı bagırmaya basladı sokaktaa ama kufurun bını bır o derece ben hala annamdm bişi korkudn
sonra esımı saknlstrmek ıcın ındımkı arabaya yumrta atmslr bende bırı ates ettı falan sandım basta
ama kcoam hala bagrıyordu 1 saat yumurtayı atan cocugu aradı buldu kovaladı ama cocugu yakalayamadııı benm karıma bısey olsa bu bınayıda mahlledyıode ındırrdım dedı tehdıt savrdu ay guleymmı aglaymmı korkumdn kendımlemı ılgıleneyım anlayamdm
ee soncta yapanda cocuk yakalsan napcnkı ..
neyse bole bir aksam gectiii işte...
buarada arch uzulme cnm kocamda benm anneller gunumu kutlamadı askm 4 aydr ust uste hedıye almakdan zugurte dondum falan dedı guldu bende kıyamadım ztn evın her işini yaptı. bugun bide ustune stres oldu cocuga bana bişimi oldu dıye bır yumurta ne haller actı basımızaa=)

benimki de çok ince değildir bunca sene geçti hala alışamadım bu huyuna.
yüzüne karşı direkt söyledim zaten şimdi de küstüm konuşmuyorum

ayy canım sıkma canını ya ben kocama hep söylüyorum hedıye
almayınca bır sürü laf edıyorum hatta günü rezıl ettıgım zmanlar bıle olmustur
ama ınsan yapmayınca yapmıyo işte bıde yüzsüzlük tarafları yokmu...

vatozcum geçmiş olsun. trajikomik bir olay olmuş sizinki 🙂
çocuk da bula bula yumurta atacak sizin arabayı mı bulmuş . valla iyi ki korkudan doğurmamışsın
ben de eşimden hediye istemedim ama adam bir tatlı söz bile söylemedi . neyse sinirlerim yatışmadı hala.
nette takılayım bari

selam guzel annişler taze annişlerr...
anneler gununuz kutlu olsunn...
bugun kalktık arkdslra geldı sabah kahvaltı yaptık bizde.sonra kocamla ev temızledık sonra dısarı cıktık bi dolanalım dıye oarada arabaylaaaaaa gıderken patt diye bir ses gelmezmı az kalsın dogurcaktım ne oldgunu anlamadan esım arabayı durdurduuu ındı bagırmaya basladı sokaktaa ama kufurun bını bır o derece ben hala annamdm bişi korkudn
sonra esımı saknlstrmek ıcın ındımkı arabaya yumrta atmslr bende bırı ates ettı falan sandım basta
ama kcoam hala bagrıyordu 1 saat yumurtayı atan cocugu aradı buldu kovaladı ama cocugu yakalayamadııı benm karıma bısey olsa bu bınayıda mahlledyıode ındırrdım dedı tehdıt savrdu ay guleymmı aglaymmı korkumdn kendımlemı ılgıleneyım anlayamdm
ee soncta yapanda cocuk yakalsan napcnkı ..
neyse bole bir aksam gectiii işte...
buarada arch uzulme cnm kocamda benm anneller gunumu kutlamadı askm 4 aydr ust uste hedıye almakdan zugurte dondum falan dedı guldu bende kıyamadım ztn evın her işini yaptı. bugun bide ustune stres oldu cocuga bana bişimi oldu dıye bır yumurta ne haller actı basımızaa=)

ben de her duydugumdan korkuyorum ya yolda top oynayan cocukardan korkuyorum
hep tetıkteyım bırı bana carpcak dıye sanada gecmıs olsun canım

vatozcum geçmiş olsun. trajikomik bir olay olmuş sizinki 🙂
çocuk da bula bula yumurta atacak sizin arabayı mı bulmuş . valla iyi ki korkudan doğurmamışsın
ben de eşimden hediye istemedim ama adam bir tatlı söz bile söylemedi . neyse sinirlerim yatışmadı hala.
nette takılayım bari
sorma bıde benım oturdugum taraf cama attı dusun artıkannemle telde konusyrdum allahtn ama korktum oan onnda suratına kapttım . annemle konsmasydm bence daha cok korkrdım dalgnlklaaa... allh korudu ztn panıktn kasıgıma sancı gırdı bıde esımın peşine koştummmm saf gıbı

bu arada 2 haftada ben sadece 100 gr almışım kızım 500 gr almış nasıl oldu anlamadım
kızım 31+4 de 40 cm 1500 gr

stella bu arada ben cıktım odalara baktım hemşirelerle görüştüm
normal olursa kendin için gecelik ve bebek için iki takım kıyafet getirmen yeterli dedi
bebek bezi kremini ve hasta bezini biz karşılıyoruz burdan dediler

Geri