2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ide jılet daha tehlıkelı gobegımden goremedgm ıcın kesme ıhtımalım yuksek agdayı en azndn tahmını yapştrcm cekcemm=) jıletı denedım bikereee rezllktı gobegımı bıle kesyrdmnerdyse kantmsm bıryerımı ama cozemedm bıle kocamda kısdı bana🙁

bu işin piri oldum sanırım tahmini yapıyorum artık 🙂 ama sen beceremiyorsan deneme tabi. sonra kendi kendine sezaryan yaparsın neme lazım

kızlar kuaföre agda yaptıranlar komik olcak ama tüy boyu ne kadar olmalı acaba bir hafta önceden tıraşlayıpmı gidilmeli 🙂

çok uzun olunca çok acıyor en az 2 haftalık en fazla 1.5 aylık olmalı tabı bu benım uzama dönemıme göre benım geç uzar, hızlı uzuyorsa bılemem ama çok uzatma

özbek tırtılın şeklını nasıl vercem ama.çay bardağı fılanmı.bişeymı satın alcam.benımde hamaratlığım tuttu.öğreneyımde annem gelınce anneme hava atayım.kesın bılıyodur gercı ama birazcık gurur duysun benlen🙂

kızlar selam bugünlerde pek giremiyorum
ama size esmerden haberler getirdim (gerçi kendisi gelmişse görmemiş de olabilirim)
kaşıntıları azalmış, cumartesi doktora gitcekmiş, hastane çantasını falan hazırlıyormuş,
fırsatı kalmamış topike gelmeye

şimdilik bu kadar ben yine kaçar, işleri bitirir bitirmez aranıza geri dönecem
hepinizi özledim mucks
ay bu kadar olur he demin aklımdan geçtin mail atacaktım sana nerdesin diyee anladım cnm hadi kolay gelsin grs

evet gül kurusu pasta süslemsinde kullanılan krem şanti ucuna benzer ama onu bualmıyorsan hamuru baklava seklinde kes üstünü catalla sekil ver oda güzel olur

bende utanıyom ya kuaför olayına.cesaret edersem bende gıtmek ıstıyorum kızlar.ama acımıyomu yaaa.hem hamılelık hem acısı cekılmez yaa🙁((((

Geri