2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bu ara para lazım olmadı eşime yaptırcam valla artık her an hazırlıklı olmak lazım temiz olmamız lazım

kızlar selam bugünlerde pek giremiyorum
ama size esmerden haberler getirdim (gerçi kendisi gelmişse görmemiş de olabilirim)
kaşıntıları azalmış, cumartesi doktora gitcekmiş, hastane çantasını falan hazırlıyormuş,
fırsatı kalmamış topike gelmeye

şimdilik bu kadar ben yine kaçar, işleri bitirir bitirmez aranıza geri dönecem
hepinizi özledim mucks

kızlar doğumuma yakın birde bunu yapıp saklama kaplarına koycam gelen giden için serbetin yanına ikram hemde bozulmuyor hep taze kalıyor

tırtıl kurabiye

1 su bardagı sıvı yag
1 paket margarin
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
2 su bardagı pudra sekeri
200 gr nişhasta + un

ayy benim ki bi çılgındı anlatamam ya şimdi ses soluk yok sinir oluyorum
bugün 3. çikolatamıssss yok anacım hafif bi kıpırtı o kadar
uzanmam mümkün değil kuzum iş yerinde deli derler banaaaa hahaha
bence sen şimdı hep oturuyosun ya ondan sıkışmıştır. eve gıdınce bı uzan şöyle bak nasıl kıpraşcak. olmadı akşam acıle gıdersınız bı bakarlar rhatlarsın

en azından şansımı deneyecem kusum=) sence sonuc ne olur=)

o göbekle nasıl ağda yapacaksın?? ben jiletliyorum kendimi valla napim

antepten geliyor cnm tam akşam yemeği vaktinde ayarlama süper ..evi pis ve dağınık olduğundan (1 ayı gecti evde 3 erkek bekar yasadı)benim gidesim yok e aynı binadayız napim nasılsa her akşam yapıyorum yemek fazladan bir tabak eklicem sadece

bu kadar ince düşünüyoruz acaba onlarda bizi böyle düşünüyor mu??

kızlar selam bugünlerde pek giremiyorum
ama size esmerden haberler getirdim (gerçi kendisi gelmişse görmemiş de olabilirim)
kaşıntıları azalmış, cumartesi doktora gitcekmiş, hastane çantasını falan hazırlıyormuş,
fırsatı kalmamış topike gelmeye

şimdilik bu kadar ben yine kaçar, işleri bitirir bitirmez aranıza geri dönecem
hepinizi özledim mucks

dünürüm yavrum özlettin kendini.
esmerin iyi olmasına sevindim selamlarımızı söyle ona

o göbekle nasıl ağda yapacaksın?? Ben jiletliyorum kendimi valla napim

bu kadar ince düşünüyoruz acaba onlarda bizi böyle düşünüyor mu??
ide jılet daha tehlıkelı gobegımden goremedgm ıcın kesme ıhtımalım yuksek agdayı en azndn tahmını yapştrcm cekcemm=) jıletı denedım bikereee rezllktı gobegımı bıle kesyrdmnerdyse kantmsm bıryerımı ama cozemedm bıle kocamda kısdı bana🙁

kızlar doğumuma yakın birde bunu yapıp saklama kaplarına koycam gelen giden için serbetin yanına ikram hemde bozulmuyor hep taze kalıyor

tırtıl kurabiye

1 su bardagı sıvı yag
1 paket margarin
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
2 su bardagı pudra sekeri
200 gr nişhasta + un

annem yapıo çok guzel kıtır kıtır gerçekten. onun bı aletı var demi, anneme dıyım gelırken getırsın bende yapayım ıkram ederım gelene gıdene. sagol canım

🙂:meri::meri:BEN BÖLE OLDUM MAGARA KADINI=):meri::meri:
ayyy valla heç utanma kalmadı artık bızde...koca moca maşallahım var herşey yerlı yerınde

Geri